Takip Et

SON DAKİKA

Karpuzlu'ya taraftar dopingi

27 Kasım 2015, Cuma 16:00

     


Hafta sonunda evinde ağırlayacağı Davutlar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Karpuzlu Belediyespor’a zorlu maç öncesi doping, Alinda 84 Taraftar Grubu’ndan geldi. İdmanı ziyaret eden taraftarlar Kırmızı-Siyahlılar’a baklava ikramında bulundu.

Aydın Amatör Süper Lig’deki son haftayı Yıldız Fenerspor deplasmanında puansız geçiren ve mağlubiyetle tanışan Karpuzlu Belediyespor, yarın evinde ağırlayacağı Davutlar maçının son provasını İlçe Stadı’nda yaptı. Davutlar galibiyetiyle moral depolamak isteyen Karpuzlu Belediyespor’u taraftarları da yalnız bırakmadı. Antrenmanı ziyaret eden Alinda 84 Taraftar Grubu, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Yıldız Fenerspor deplasmanında alınan yenilginin takımları için nazar boncuğu olduğu belirten Alinda 84 Taraftar Grubu Başkanı Fatih Şimşek, “Sizlere olan güvenimiz, inancımız sonsuz. Bizler gücümüz, nefesimiz yettiğince her maçta yanınızdayız, arkanızdayız. Sizlerin Karpuzlu’ya yakışır futboluyla, sezon sonunda şampiyon olacağız. Herkes, Karpuzlu’nun gücünü görecek ve bunu siz futbolcularımızla beraber başaracağız” dedi. Şimşek, futbolculardan Davutlar maçı için galibiyet sözü de aldı.

“KAYBIMIZI TELAFİ EDECEĞİZ”

Desteklerinden dolayı taraftarlarına teşekkür eden Karpuzlu Belediyespor Antrenörü Erkan Eyiol, Davutlar Belediyespor maçıyla geçen hafta yaşadıkları puan kaybını telafi etmek istediklerini, hem de şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak istediklerini belirtti. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler