Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı Gökozan, basketbol federasyonu yönetimine girdi

27 Ekim 2016, Perşembe 07:00

     


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) seçimlerinde Hidayet Türkoğlu yeni başkan seçilirken 14 kişilik yönetim kurulu listesine Aydınlı genç girişimci Güçlü Gökozan da girdi. Gökozan, “Hidayet Türkoğlu başkanlığında, Türk sporuna katkı sağlamak ve ileriye götürmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı ve yönetimi, bugün yapılan seçimle belirlendi.

Ankara’da yapılan Olağan Genel Kurul’da seçime tek aday olarak giren Türk basketbolunun başarılı isimlerinden Hidayet Türkoğlu, 143 oyun 113'ünü alarak TBF'nin yeni başkanı oldu.

GÜÇLÜ GÖKOZAN YÖNETİMDE

Hidayet Türkoğlu'nun 14 kişilik yönetim kurulunda Aydınlı bir isim de yer aldı. Çineli olan Güçlü Gökozan, TBF’nin yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yönetim kurulundaki diğer isimler ise Ali Aslan, Arda Ermut, Kemal Akar, Ülkan Delikan, Yılmaz Argüden, Özden Pelister, Methi Bengisu, Mert Çetinkaya, Emre Hüseyin Soyer, Hüseyin Beşok, Dinçer Çetintaş, Yahya Üstün ve Mehmet Fatih Öztürk’ten oluştu.

Güçlü Gökozan Denge’ye yaptığı açıklamada, Türk sporuna katkı sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gökozan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sevgili Hidayet Türkoğlu başkanlığında Türkiye Basketbol Federasyonu yeni yönetim kurulu olarak seçilmekten mutluluk duyuyoruz. Yıllarca gerek NBA’de gerek Milli Takım’da ülkemizin gurur kaynağı olan başkanımızın vizyonu ve liderliğiyle, birbirinden değerli yönetim kurulu üyeleri ve yöneticileriyle, Türk basketbolu başta olmak üzere Türk sporuna katkı sağlamak ve ileriye götürmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Türkiye Basketbol Federasyonu yeni yönetiminin spor camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” (NACİ ERİŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler