Takip Et

SON DAKİKA

SHÇEK Spor zirveye göz kırptı

26 Kasım 2016, Cumartesi 18:51

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Köprülüspor ile SHÇEK Spor arasında oynanan karşılaşma 3-0 skorla SHÇEK Spor galibiyeti ile sonuçlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha'da oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne olurken, ilk yarıda her iki takımda bulduğu gol fırsatlarından yararlanamadı. 24'te maçın hakemi Eren Özyemişcioğlu, Köprülüspor'dan Halil Çelik ve SHÇEK Spor'dan Cenk'i küfürleşip birbirlerine tekme attığı için kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı. İkinci yarısı gergin geçen karşılaşmada 54'te Köprülüspor'dan Onur itirazlarından dolayı kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. SHÇEK Spor'a galibiyeti getiren golleri ikinci yarıda 50'de Selim, 58'de Musacan ve 67'de Halilcan kaydetti. Karşılaşma 3-0 skorla SHÇEK Spor galibiyeti ile sonuçlanırken 18 puan ile lider olan Kuyuluspor'un ardından 2. sırada yer alan SHÇEK Spor puanını 17 yaptı. Köprülüspor ise 13 puanda kaldı.

İkinci yarıda maçın hakemi Eren Özyemişcioğlu'nun yanlış kararlarından dolayı isyan eden Köprülüspor Antrenörü Bülent Dönmez, maçın sonunda uzun süre itirazlarda bulundu. Sahaya giren güvenlik ekipleri maçın hakemlerini sahadan çıkmasına yardımcı oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Köprülüspor'lu Yunus, itirazın şiddetini arttırınca dolayı kırmızı kart gördü. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler