Takip Et

SON DAKİKA

Potanın Efeleri Bilecik'e patladı

26 Kasım 2016, Cumartesi 19:07

     


Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) B Grubu’nda mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Efespor, 6. hafta mücadelesinde evinde Bilecik Belediyespor’u konuk etti. Potanın Efeler'i, son haftalardaki kötü gidişatını Bilecik Belediyespor’u 90-66 skorla mağlup ederek sonlandırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadelede konuk ekip Bilecik Belediyespor, ilk 5 dakikada pota altında yaptığı savunma ile Efespor’un hücumuna engel olmaya çalıştı. Mehmet Demir’in çizgi içindeki üst üste isabetli atışları Bilecik savunmasının gardını düşürdü. Mücadelenin ilk periyodu 20-10 Efespor üstünlüğü ile sonlandı. İkinci çeyrekte üstün oyununu sürdüren Potanın Efeler'i, devreye 16 sayı farkla 44-28 önde girdi. Mehmet Demir’in üst üste isabetli atışları Efespor’un üstün oyununda büyük rol oynadı. Aydın BŞB Efespor’da Antrenör Engin Vence takımın önemli isimlerinden Ayberk Güleryüz’ü oyunun üçüncü periyodunda maça dahil etti. Üçüncü periyodu 65-48 sayı ile önde tamamlayan Mavi-Beyazlılar, farkı 17 sayıya yükseltti. Son periyoda da üstün giren taraf olan Aydın BŞB Efespor, rakibini 90-66'lık skorla mağlup ederek, rahat bir nefes aldı.

EN SKORER EDİZ

Mücadelenin en skorer ismi Aydın BŞB Efespor’da 18 sayı ile Ediz olurken, Nejat 17, Mehmet de 16 sayıyla en çok sayı atan oyuncular oldu. (KAMİL KAZANKAYA)

İLK YARI

İKİNCİ YARI

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler