Takip Et

SON DAKİKA

Söke Cumhuriyet Kupası'nda finalin adı; Eğitim Sen-Karadenizliler Derneği oldu

26 Ekim 2016, Çarşamba 16:31

     


Söke Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası'nın yarı final maçlarında Savuca Mahallesi'ni 5-2 yenen Eğitim Sen ve Sibaş’ı 4-1 yenen Karadenizliler Derneği, adlarını finale yazdırdı.

 

EĞİTİM SEN: 5 SAVUCA MAHALLESİ : 2

Hakem: Uğur Şahin(4)

Saha : Yenikent

EĞİTİM SEN: Fuat Çil(4)Mesut Çağlar(3)Mustafa Polat(3)”Ahmet Alkan(2)”Sinan Bilgen(3)Savaş Özdoğan(4)Hayrullah Bektaş(4)Akif Yavuz(4)

SAVUCA MAHALLESİ :Cevat Serbest(3)Eser İşgören(4)Hanifi Akbulut(3)Şahin Çidam(3)Cuma Çidam(3)”Remzi Gültekin(2)”Tolga Paşa(3)Adil Kurulu(3)

GOLLER:Akif Yavuz(3)Hayrullah Bektaş,Savaş Özdoğan(Eğitim Sen)Tolga Paşa,Eser İşgören(Savuca)

Sarı Kart:Hayrullah Bektaş

7 Eylül Çarşamba akşamı 16 takımın katılımı ile başlayan Söke Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası'nın yarı final ilk maçında Eğitim Sen-Savuca karşı karşıya geldi. Eğitim Sen’nin vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Eğitim Sen’den geldi.

3.dakikada sol kanattan gelişen Eğitim Sen atağında Akif Yavuz’un şutu ağlara gitti 1-0. Oyunda üstünlüğü ele geçiren Eğitim Sen, Akif Yavuz ile 11 ve 13 dakikalarda iki gol daha bulunca skor 3-0 oldu.

ESER İŞ GÖREN’NİN GOLÜ ALKIŞLANDI

Savuca 3-0 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmazken maçın 18.dakikasında Savucaspor’lu Eser İşgören, turnuvanın en güzel gollerinden birini attı. Sol kanattan Hanifi ile başlayan Savuca atağında,kornere köşesine yakın bir noktadan rövaşata yapan Eser İşgören’vuruşunda top kaleci Fuat Çil’in solundan, üst köşeden ağlarla buluştu.Karşılaşmada Savuca, Tolga ile ikinci golünü bulurken Eğitim Sen, Hayrullah Bektaş ve Savaş Özdoğan'ın attığı gollerle sahadan 5-2 galip ayrılarak adını finale yazdıran ilk ekip oldu.

KARADENİZ FIRTINASI YARI FİNAL’DE DE ESTİ

KARADENİZLİLER DERNEĞİ : 4 SİBAŞ : 1

Hakem:Ali Tetik(4)

Saha :Yenikent

KARADENZİLİLER DERNEĞİ:Özgüler Bayrak(4)Bayram Tayar(3)Sinan Bulduk(3)Halil Can Durmaz(4)Uğur Çolak(3)Recep Çelik(3)Musa Polat(3) ”Ömer Kurban(3)”

SİBAŞ:Arif Yıldızoğlu(3)Atakan Ay(3)Uğur Güven(4)Musa Çetin(3)Hakan Öztürk(3)Hacı Kanbalı(3)İsmail Yıldız(3)

Goller: Halil Can Durmaz(3)Recep Çelik,Bayram Tayar(Karadenizliler Derneği)Hakan Öztürk(Sibaş)

Yarı finalin ikinci karşılaşmasında geçtiğimiz sezonun şampiyonu Karadenizliler Derneği,turnuvanın namağlup ekibi Sibaş Spor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-2 kazanan Karadeniz ekibi finalde Eğitim Sen’nin rakibi oldu.

Turnuva 28 Ekim Cuma akşamı Eğitim Sen-Karadenizliler Derneği arasında oynanacak final maçı ile sona erecek. Aynı gün gerçekleştirilecek 3.üncülük maçında ise Sibaş-Savuca Mahallesi karşı karşıya gelecek. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler