Takip Et

SON DAKİKA

"Gruplara kalmak istiyoruz"

26 Ekim 2016, Çarşamba 13:46

     


Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'u konuk edecek Aydınspor 1923'te Teknik Direktör Göksel Özdemir, "Antalyaspor'u eleyerek gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yarın saat 14.30'da Adnan Menderes Stadı'nda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, Antalyaspor karşısında tam kadro çıkacaklarını ancak, 2 ya da 3 rötasyon yapacaklarını kaydetti. Antalyaspor'un da maça önem verdiğini dile getiren Göksel Özdemir, "Antalyaspor da sahada tam kadro yer alacak. Kupa'ya onlar da bizim gibi önem veriyor. Aldığımız bilgiler doğrultusunda yüzde doksanlık bir kadro yapısı ile mücadele edecekler. Eto'o'nun oynayıp oynamaması çok da sorun değil. Çünkü o oynamasa, onun yerine Mbilla var. Yani geniş bir kadroları var. Sonuçta Süper Lig takımı. Ama biz de kupaya önem veriyoruz. Gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

"TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR"

Adnan Menderes Stadı'nda tribünlerinden taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Özdemir, "Bu Aydınspor 1923 camiası açısından önemli bir maç. Süper Lig takımı Antalyaspor'u elemek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın desteği çok önemli. Ekonomik olarak da kulübün rahatlaması açısından gruplara kalmamız çok önemli. Yarın gruplara kaldığımızda ayak bastı parası, maç başı parası, galibiyet parası yani bu paralar ekonomik açıdan kulübümüzü de rahatlatacaktır. Aydınlıların desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

AÇIK MARATON 5 TL, KAPALI TRİBÜN 10 TL

Aydınspor 1923 - Antalyaspor karşılaşmasının bilet fiyatları siyah-beyazlı yönetim tarafından Açık Maraton 5 TL, Kapalı 10 TL olarak belirlendi.

MAÇIN HAKEMİ 'SÜLEYMAN ABAY'

Yarın saat 14.30'da başlayacak olan karşılaşmanın hakemleri belli oldu. Adnan Menderes Stadı'nda oynanacak mücadeleyi SÜper Lig hakemlerinden Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcıları ise Erdem Bayık, Arkın Akgöl ve Burak Taşkınsoy olacak. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler