Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Büyükşehir Efespor kapalı gişe oynayacak

26 Ekim 2016, Çarşamba 09:30

     


Türkiye Basketbol 2. Lig B Grubu’nda sezonu ilk 6 takım arasında bitirmeyi hedefleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Efespor sezonun ilk maçında Tenis Eskrim Dağçılık’ı deplasmanda 81-76 yenerek sezona galibiyetle başlamanın sevincini yaşadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Antrenör Engin Vence deplasmanda alınan galibiyetin verdiği moralle bu hafta Cumartesi günü saat 17.00'd4 grubun güçlü takımlarından Balıkesir Karesi takımıyla karşılaşacaklarını, bu maçtan da seyirci desteği ile galip gelmek istediklerini söyledi.

Zorlu maçta en büyük destekçilerinin maça gelecek taraftarlar olacağını belirten Vence, " Maç öncesi okullara gidip öğrencileri, gençleri maça davet edeceğiz. Anonslarla Aydınlılara maçı duyuracağız. Tüm Aydınlılara basketbol şölenine bekliyoruz. Maç tüm seyircilere ücretsiz" dedi.

ERKEN FİNAL

Rakipleriyle geçen sene finalde karşılaştıklarını maçı 103 -71 aldıklarını anımsatan Vence, "Bu sezonda hazırlık maçında karşılaştığımız rakibimize 95-93 yenildik. Rakibin bütçesi bizim bütçemizin dört katı. Oyuncu maliyetleri 120-200 bin TL aralığında. Aramızda çok büyük bütçe farkı var. Ama bizim iç sahada maç kaybetme lüksümüz yok" diye konuştu.

ÇERÇİOĞLU DA MAÇA GELECEK

Vence, bu sezon Büyükşehir Belediyesi'nin kapılarını sonuna kadar açan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ilk galibiyeti armağan ettiklerini ve Cumartesi günü de maça geleceğini öğrendikleri Çerçioğlu'na bir galibiyet daha armağan etmeyi çok istediklerini kaydetti.

Öte yandan Cumartesi günü oynanacak maça basketbolseverlerin çok büyük ilgi göstereceği, maça Aydınspor 1923 taraftar grubu Asi Kankalar'ın da Aydın Büyükşehir Beleidyesi Efespor takımına destek vereceği öğrenildi. Gişelerin maçtan 2 saat önce seyircilere açılacağı bildirildi. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler