Takip Et

SON DAKİKA

Asi Kankalar 20 yıl önceki zaferi hatırlattı

26 Ağustos 2016, Cuma 19:50

     


Asi Kankalar, Türkiye Birinci Ligi'ne çıktığı 1990-91 sezonunda, Fenerbahçe'yi 6-1 yenerek yıllarca isminden bahsettiren Aydınspor’un zaferini 20’nci yılında da unutmadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’ın tanıtımında futbolun önemine değinen Asi Kankalar, “Takımımızın 20 yıldan bu yana övünerek bağrımızı gere gere bahsettiğimiz o günlere dönmesi dileğiyle” dediler.

Aydın halkı ve Aydınspor camiası için en güzel hediyenin şampiyonluk ve üst liglere çıkmak olduğunu belirten Asi Kankalar taraftar grubunun Basın Sözcüsü Ertan Öztürk, “Aydınımızı en güzel tanıtma şekli, başarılı futbolla olabilir. Şehrimizi tanıtmak için büyük projelere imza atan AYTO, Aydın BŞB, ATB ve tüm odaların Aydınspor’u desteklemesinin, şehrimizin tanıtımına büyük katkısı olacaktır. Bundan 20 yıl önce Aydınımızı tanıtmak için futbolun da bir araç olduğunu o yıllarda hepimiz görmüştük. Aydın'ımızın il olduğu bilmeyenler bile Fenerbahçe’yi 6-1 yendikten sonra 'Aydın il mi' diye sorar olmuştu. O günlerdeki başarıyı yakalamak için Aydın halkının seçtiği bütün milletvekilleri, valimiz, BŞB başkanımız ve STK’ların Aydın halkına mal olmuş bu takıma birlik beraberlik içinde sahip çıkmalarını istiyoruz. Sahip çıkıldığında başarıdan başarıya koşacak bir takımımız olduğunu unutmasınlar. Takımımızın 20 yıldan bu yana övünerek bağrımızı gere gere bahsettiğimiz o günlere dönmesi dileğiyle” dedi.

(HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler