Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova’nın yapı taşları

25 Kasım 2016, Cuma 09:24

     


Zirve yarışına dahil olmak isteyen İncirliova Belediyespor’un İncirliovalı futbolcuları Hafız, Gürkan ve İlker, takımın adeta yapı taşını oluşturuyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig ekibi İncirliova Belediyespor’da takımın büyük bir kısmını İncirliovalı oyuncular oluşturuyor. Takımın önemli mevkilerinde görev alan Hafız Şen, sağ ve sol açıkta verilen görevi en iyi şekilde yerine getirirken, zaman zaman attığı şık gollerle de başarısına başarı katıyor. 27 yaşındaki Şen, ağabeylik yaptığı takımın kaptanlığını da sürdürüyor. Performans eksikliği sebebiyle oyuna sonradan dahil edilen forvet oyuncusu 25 yaşındaki Gürkan Efe, yaptığı nokta atışlarıyla takıma umut verirken attığı gollerle de puan almakta önemli rol oynuyor. Savunma oyuncusu olan 23 yaşındaki Tosun İlker Kalay ise, rakiplerine top geçirmiyor.

ŞEREF DUYUYORLAR

Futbola İncirliova Belediyespor’un altyapısında başlayan 3 oyuncu, yıllar sonra A takımda da görev almanın gururunu yaşıyor. Takımlarını zirveye çıkarmak için büyük çaba gösteren üçlü, “İncirliova Belediyespor’u iyi yerlere getirebilmek ve şampiyon yapabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Doğup büyüdüğümüz ilçede bu formayı giymek bizim için ayrı bir şereftir. Bizlere her anlamda destek olan kulüp yöneticilerine ve takım antrenörümüze teşekkür ediyoruz” dediler.

GEÇEN SEZONUN ÇOK ÜSTÜNDE

İncirliova Belediyespor, bu sezon yakaladığı başarı grafiğiyle dikkati çekiyor. Geçen sezonun ilk yarısında çıktığı 8 maçta galibiyetle tanışamayan laleler, 2 beraberlik, 6 mağlubiyet ve 2 puanla 11’inci sırada yer almıştı. Bu sezon ise ligde oynadığı 8 maçta; 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan kırmızı-beyazlılar, 14 puanla 4’üncü sıraya yerleşti. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler