Takip Et

SON DAKİKA

GHSİM'den İncirliova Spor Lisesine ziyaret

25 Kasım 2016, Cuma 13:39

     


Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle İncirliova Spor Lisesine ziyarette bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gerçekleştirilen ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden Okulsporları Birim personelleri katıldı. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in kutlama kartı, karanfil ve spor malzemeleri dağıtıldı.

İncirliova Spor Lisesi okul yönetimi ve öğretmenler gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Öte yandan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi çalışanları ve Adnan Menderes Üniversitesinde öğrenim gören öğretmen adayı gönüllü gençlerle birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle Köşk İlçesi Kıran Köyü İlkokuluna ziyaret gerçekleştirildi. Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençler tarafından gerçekleştirilen sportif ve kültürel etkinlikler öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Kıran köyü halkı tarafından da ilgiyle karşılanan etkinlikler gün boyunca sürdü. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler