Takip Et

SON DAKİKA

Efe'nin rakibini satın alıyorlar

25 Kasım 2016, Cuma 16:37

     


Galatasaraylı Hamit Altıntop ve eski futbolculardan Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Murat Erdoğan, TFF 2. Lig takımlarından Tuzlaspor'u satın alıyor.

"Kulüplerimiz profesyonel kişiler tarafından yönetilmeli" gerçeğini bu kez söyleyerek değil "göstererek" hayata geçirmeyi hedefleyen bir dönem Türk ve Alman futboluna damga vurmuş Hamit Altıntop, Yıldıray Baştürk, Murat Erdoğan, Ümit Davala, Ömer Erdoğan ve Cihan Haspolatlı sonunda bir kulüp satın alarak hayallerini gerçekleştirmeye karar verdi.

Bu konuda bir süredir çalışmalarını ve görüşmelerini sürdüren bu ekip 2.lig ekiplerinden Tuzlaspor için ilgili kişilerle masaya oturarak el sıkıştığı ortaya çıktı.

Faal futbol hayatını Galatasaray'da sürdüren Hamit Altıntopla birlikte yeşil sahalara veda eden Davala, Erdoğan, Baştürk ve Haspolatlı'nın Tuzlaspor'un Ankaragücü ile oynayacağı lig maçından sonra resmi işlemler için Tuzla Belediye Başkanı ile bir araya gelip satış işlemini sonlandıracakları öğrenildi.

Bu arada bir süredir eski futbolcuların yürüttüğü bu organizasyondan bağımsız olarak Türk futbolunun önemli isimlerinden Giray Bulak'ın da yine Tuzlaspor için satın alma girişiminin olduğu ortaya çıktı. Bulak'ın da yine bazı eski futbolcular ve iş adamlarıyla Tuzlaspor konusunda teklif götürdüğü belirtildi.

BAŞKAN DOĞRULADI

Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk, Tuzlaspor'a talip çıkıldığını doğrularken üç-dört farklı teklif aldıklarını söyledi. Başkan Çabuk kulübün satılmadığının altını çizerek 'Adı geçen şahıs ve kurumlarla kesin bir anlaşmamız yoktur. Böyle bir satışın olması ancak yönetim kurulunun vereceği kararla ortaya çıkacaktır. Yönetim istemezse teklifler rafa kalkacaktır' dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler