Takip Et

SON DAKİKA

Bulut'un 33 yıllık hayali gerçek oldu

25 Kasım 2016, Cuma 15:05

     


İtalya’nın Padova kentinde 17-20 Kasım 2016 tarihlerinde düzenlenen 1. Klasik Masterlar Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası'nda yarışan Aydınlı Kutbettin Bulut, dünya şampiyonu oldu. Türkiye, 17 sporcuyla yer aldığı organizasyonda takım halinde dünya şampiyonu olurken bireysel sıralamada da 4 sporcu kürsüde zirvede yer aldı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

33 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU

Vücut Geliştirme sporu ile 33 yıl önce tanışan ve o gün kendine dünya kupasını hedef koyan Aydınlı Kutbettin Bulut, hedefine

ulaştı. Profesyonelliğe adım attığı 90’lı yıllarda Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile tanışan ve dünya kupasını kazanacağına dair ona söz veren Bulut, kupasını alarak oğlu Davut Bulut ile birlikte İbanoğlu’nu ziyaret etti.

“O AN HERKES AĞLADI!”

İbanoğlu ile sohbet eden ve dünya şampiyonasında yaşadıklarını anlatan Bulut, 30’un üzerinde ülke ve 1000 civarında sporcunun katıldığı şampiyonada bayrağımızı dalgalandırmanın gururunu yaşadığını söyledi. Türk Milli Takımı olarak takım halinde Almanya, ABD ve Rusya’nın önünde şampiyonluk elde ettiklerini belirten Bulut, o an seyirciden teknik ekibe kadar herkesin gözyaşlarına hakim olamadığını ifade etti.

GÜNDE 1 KG ET, 20 YUMURTA TÜKETİYOR

Vücut geliştirmenin bir yaşam disiplini olduğunu belirten Bulut, dengeli ve düzenli beslenme ile formunu koruduğunu söyledi. Günde 1 kg kırmızı et, 20 haşlanmış yumurta, 500 gram pirinç veya makarna, yeşil elma, brokoli ve baklagiller ile beslendiğini belirten Bulut, bu gıdaları bilinçli ve belirli aralıklarla aldığını dile getirdi.

İBANOĞLU TEBRİK ETTİ

Vücut Geliştirme’de ülkemize kazandırılan bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden İbanoğlu, koyduğu hedefe yıllar sonra ulaşmayı başaran Kutbettin Bulut’u azminden dolayı tebrik etti. (ARİF YILMAZOĞLU)

Aydınlı Bulut Dünya Şampiyonu oldu

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler