Takip Et

SON DAKİKA

Naz-Naz'da teknik ekip belli oldu

25 Ekim 2016, Salı 14:32

     


Cüneyt Biçer ile yollarını ayıran Nazilli Belediyespor, teknik direktörlük görevi için eski hocası Ahmet Kazım Ertem ile anlaşma sağladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Nazilli Belediyespor, Cüneyt Biçer ile çıktığı 8 karşılaşmada 4 mağlubiyet, 2’şer beraberlik ve galibiyet elde etti. 8. puanla 15. sırada yer alan Aydın temsilcisi, Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'a, Pazar günü de Anadolu Üsküdar’a konuk olacak.

TEKNİK EKİP BELLİ OLDU

Nazilli'de dün Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde bir araya gelen Ahmet Kazım Ertem ile Yönetim Kurulu anlaşmayı sağladı. Ertem'in yardımcılıklarını Yeşil Bursaspor'dan getirilen Ergün Işık ve Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan getirilen Aydın Yavuz yapacak. Kaleci antrenörlüğüne de Gençlerbirliği'nden Murat Akarsu getirildi.

Basın Sözcüsü Özgen Türker, "Yeni hocamıza ve teknik ekibimize başarılar dileriz. Ahmet Kazım Ertem ve ekibi Manisa'da oynanacak olan Akhisar Belediyespor maçında takımın başında olacak. Kupa maçı sonrası da kafile İstanbul'a geçerek Anadolu Üsküdar maçını bekleyecek" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler