Takip Et

SON DAKİKA

"Yenemeyeceğimiz takım yok"

24 Kasım 2016, Perşembe 17:40

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta bir türlü istediği sonuçları alamayan ve Teknik Direktör Sunay Güneş ile yollarını ayıran Çine Madranspor, yeni Teknik Direktör Ersin Merdin ile ilk idmanına çıktı. Merdin, futbolcularına, "Her zaman söylediğimiz gibi bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden ve bugüne kadar galibiyet yüzü görmeyen Çine Madranspor, Teknik Direktör Sunay Güneş ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir sayfa açtı. Güneş'in yardımcılığını yapan Ersin Merdin, takımın yeni teknik direktörü olurken, Merdin'in yardımcılığına Çine Madranspor Altyapı Teknik Direktörü Tolga Paldrak getirildi.

FUTBOLCULARA MORAL AŞILADI

Teknik direktör olarak ilk idmanına çıkan Ersin Merdin, futbolcularına moral ve motivasyon aşılayıcı sözler sarf etti. Futbolcularına, çok iyi bir takım olduklarını söyleyen ve "Bugüne kadar vermiş olduğunuz onurlu mücadeleden dolayı sizi kutluyorum" diyen Merdin, "Beyler, hepimiz iyi mücadele ediyoruz. Genç bir takımız, bu yüzden daha çok dikkatli olmalıyız. Verdiğimiz mücadelede biraz daha akılcı davranarak hareket etmemiz ve sonuca gitmemiz gerekiyor. Her zaman söylediğimiz gibi bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Yeter ki siz isteyin" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler