Takip Et

SON DAKİKA

Rotasyon kenara, aslar sahaya

24 Kasım 2016, Perşembe 19:12

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda kritik bir sınava çıkacak olan Aydınspor 1923'te, Teknik Direktör Göksel Özdemir, rotasyonu bir kenara bırakıp tüm aslarını sahaya sürecek.

Aydınspor 1923, ligin 14. Hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı 1461 Trabzon karşılaşması öncesi çalışmalarını sıklaştırdı. Dün İlhami Ortekin Spor Tesisleri'nde çalışma yapan siyah-beyazlı ekip, Trabzon'da oynanacak olan maçın saha zeminin suni çim olmasından dolayı sıkı alıştırmalar yaptı. Bu sezon deplasman fobisi yaşayan Aydınspor 1923, bu kötü grafiği Trabzon'da sonlandırmak istiyor. Lig'de sadece Karşıyaka deplasmanından 3 puan ile dönen siyah-beyazlı ekip, 1461 Trabzon karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Siyah-beyazlılar tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor ve bu nedenle de Teknik Direktör Göksel Özdemir, elindeki hazır oyuncuları sahaya sürecek. Takımın başına geldiği günden bu yana her maçta, bir sonraki maçı da hesaba katarak bazı oyuncularını dinlendiren tecrübeli hoca, bu kez rotasyonu bir kenara bırakıp en iyi 11 ile Trabzon deplasmanında 3 puan için mücadele edecek.

Ligde 17 puan ile 11. sırada yer alan 1461 Trabzon'a deplasmanda konuk olacak olan Aydınspor 1923 ise aynı puan ile 12. sırada yer alıyor. Deplasmanda mutlak galibiyet halinde puanını 20 yapacak olan Aydınspor 1923 üst sıralara tırmanma avantajı yakalayacak. Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, Trabzon deplasmanında şu 11 ile başlaması bekleniyor; Kalede Evren, savunmada Erdi, İsmail, Reşo, Serkan, orta sahada Gürcan, Vedat, Oğuzhan, Berat Ali ve ileride Tahir - Nezir ikilisi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler