Takip Et

SON DAKİKA

Potanın Efeleri Bilecik'e bilendi

24 Kasım 2016, Perşembe 11:11

     


Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) B Grubu'nda mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Efespor, hafta sonunda evinde oynayacağı Bilecik Belediye maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen idmanda takımdaki morallerin yüksek olduğu gözlenirken cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada mutlak galibiyet provası yapıldı. Takım, Ayberk dışında tam kadro çalıştı. Soğuk havalardan dolayı rahatsızlandığı öğrenilen ve serum tedavisi uygulandığı belirtilen Ayberk'in cumartesi günü oynanacak olan Bilecik Belediyespor karşılaşmasına yetişeceği öğrenildi. Antrenör Engin Vence gözetiminde yapılan ısınma hareketlerinin ardından 4'lü ve 1'e 1 taktik ve şut çalışmaları yapan Potanın Efeleri, yarım saha ve tam saha maç provası yaptı. Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanı bir grup seyirci de yakından takip etti.

"GALİBİYET SERİSİ YAKALAYACAĞIZ"

Geçen hafta deplasmanda İstanbul ekibi Yeşilyurt'a 98-89 mağlup olarak üst üste alınan kötü sonuçlar, takımda morallerin bozulmasına sebep oldu. Mavi-beyazlı ekibin antrenörü Engin Vence, yaptığı açıklamada geçen hafta İstanbul'da bir kaza yaşandığını ve bunun telafisini yapacaklarını dile getirdi. Vence, "Geçen hafta bir kazaya gittik diye düşünmek istiyorum. Tabii bizim oyuncuların moralini çok bozdu böyle bir yenilgi. Bunun karşılığında çok çalışıp bu yaşadığımız kazayı telafi etmemiz lazım. Bunun telafisi de bu haftadan itibaren başlayarak kazanmakla olacak. İki hafta üst üste kendi evimizde seyircimizin önünde olacağız. Antrenman temposunu da artırdık. Arkadaşlarımız hafta sonuna çok iyi hazırlanıyorlar. İyi bir çalışma ile galibiyet serisini yakalamak istiyoruz" dedi.

"AVANTAJIMIZ VAR"

Aydın BŞB Efespor Antrenörü Engin Vence, üst üste içeride oynanacak iki karşılaşmanın avantaj olduğunu söyleyerek, "Birinci devrenin sonuna kadar hem evimizde hem de deplasmanda kaybetmeden sezonun ilk yarısını sonlandıracağız. Üst üste evimizde oynayacağımız maçları kendimiz için avantaj olarak görüyoruz. Biz bir şeyler başardıysak bunu seyircilerimiz ile başardık. Seyircilerimiz bize sahip çıkıyor. Her maçımızda seyirci sayısı artarak devam ediyor. Kendilerine burada mağlubiyet üzüntüsü yaşatmak istemiyoruz. Aynı zamanda seyircilerimizin de bizim çok kazanmamızı istediğini görüyorum. Tribündeki heyecanları, istekleri ve destek oluşları bizleri iyi motive ediyor ve güç veriyor. Özellikle bizim gibi yeni kurulan bir takım için çok önemli bir durum. Bu seyirci potansiyelinin artması, bizi daha da mutlu edecek ve güçlendirecektir. Hafta sonunda seyircimizin desteği ile ve iyi basketbol oynayarak galibiyet serisini yakalamak istiyoruz dedi.

AYDIN BŞB EFESPOR - BİLECİK BLD

Hafta sonunda oynanacak olan 6. Hafta mücadelesinde Aydın BŞB Efespor, Bilecik Belediye takımını ağırlayacak. Karşılaşma Efeler Atatürk Spor Salonu'nda Cumartesi günü saat 17:00'de başlayacak. Bilecik ekibi ligde 342 sayı atıp 330 sayı yiyerek 7 puan ile 7. sırada yer alıyor. Aydın BŞB Efespor ise 404 sayı atıp, 414 sayı yiyerek yine 7 puan ile 8. sırada yer alıyor. Mavi-beyazlı ekip Bilecik karşılaşmasından mutlak galibiyet ile ayrılıp üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler