Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası Esnafspor'da yeni dönem

24 Kasım 2016, Perşembe 14:52

     


Amatör Süper Lig'de mücadele eden Kuşadası Esnafspor'da hem yönetim, hem de teknik heyet değişikliği yaşandı. Kulüp başkanlığına İdris Doğan getirilirken, antrenörlüğe de Güven Kasapoğlu getirildi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Esnafspor'un kurucu başkanı Ferit Aydemir'in sağlık sebeplerinden dolayı başkanlığı devretmek istemesiyle birlikte, kulüp başkanlığına yönetim kurulu üyelerinin kararı ile İdris Doğan getirildi. Kuşadası Clup Anra Otel'de düzenlenen toplantı ile yönetim değişikliğini duyuran Kuşadası Esnafspor'un yeni başkanı İdris Doğan, "Kurucu Başkanımız Ferit Aydemir sağlık sebeplerinden dolayı görevi devretmek istedi. Yönetim kurulunun kararıyla bende bu göreve getirildim. Amacımız Kuşadası Esnafspor'un başarılı olmasını ve daha iyi yerlere gelmesini sağlamak. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız" dedi.

ANTRENÖRLÜĞE KASAPOĞLU GETİRİLDİ

Kuşadası Esnafspor'da başkan değişikliği ile birlikte, bir de antrenör değişikliği yaşandı. Zonguldak Ereğli'de Romanspor ve Karadenizspor gibi takımları çalıştıran Güven Kasapoğlu antrenörlüğe getirildi. Yönetim kurulu tarafından Uğur Okutan ve Güven Kasapoğlu'nun takımı birlikte çalıştıracakları bildirildi. Ayağının tozuyla ilk idmanına çıkan Kasapoğlu, takımın iyi olduğunu ve çok çalışılması durumunda başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler