Takip Et

/>

SON DAKİKA

Yeni Esnaf ve DSİ Spor yenişemedi

24 Ekim 2016, Pazartesi 00:10

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Esnafspor, DSİ Spor ile karşı karşıya geldi, karşılaşmada kazanan olmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

YENİ ESNAF - DSİ SPOR: 2-2

STAT: Adnan Menderes 1 Nolu

HAKEMLER: Tarık Erdoğan **, Alper Nalbant **, Ramazan Ergin **

YENİ ESNAFSPOR: Erol *, Yusuf **, Özkan **, Bünyamin **, Ercan ** (65 Faruk *), Vedat **, Barış ** (78 Eray *), Levent *, Ömer **, Bayram Ali *(46 Necmettin*), Ömer*,

DSİ SPOR: Seyit *, Mehmet **, İsmail Turgut **, Güngörcan **, İsmail Bilgin **, Bülent **, Alper ? (4 Fırat *)(75 Esat *), İhsan Can ** (47 Ümit *), Umut Can ***, Önder Rıdvan **, Hüseyin ***

SARI KARTLAR: Ümit ve Esat (DSİ Spor)

GOLLER: Dk. 5 Ercan ve 78 Levent (P) (Yeni Esnafspor),47 Umut ve Hüseyin (DSİ Spor)

Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha'da oynanan karşılaşmada 2-2'lik skorla galip gelen olmazken, iki takımda sahadan 1 puan ile ayrıldı. Yeni Esnafspor'un golleri, 5'de Ercan ve 78'de penaltıdan Levent'ten geldi. DSİ Spor'un golleri ise 47'de Umut ve 64'de Hüseyin'den geldi.

İKİ TAKIMDA FIRSAT TEPTİ

Ligde henüz puanla tanışmayan ve son sırada bulunan Osmanbükü'nün üstünde bulunan Yeni Esnafspor ile DSİ Spor, Çeştepe Belediyespor'un da mağlup ayrıldığı haftada puanları paylaşarak büyük fırsat tepti. DSİ Spor ve Yeni Esnafspor, Çeştepe Belediyespor ile birlikte 4'er puan ile son dört sırada yer alıyor. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler