Takip Et

SON DAKİKA

Efe'nin U17'leri şampiyonluk için Antalya'da

24 Mayıs 2016, Salı 17:30

     


Coca-Cola Bölgesel Gelişim U17 Ligi finalleri, normal sezonu tamamlanan 2015-2016 Coca-Cola Bölgesel Gelişim U17 Ligi'nin ardından 8 takımın katılımı ile 25 Mayıs - 1 Haziran 2016 tarihleri arasında Antalya WOW Topkapı Palace Otel'de yapılacak. Final grupları yarın Antalya'da yapılacak kura çekimi sonrasında belli olacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U17 Ligi Türkiye finallerine, 1461 Trabzon, Aydınspor 1923, Dardanelspor A.Ş, Gaziantep B.Ş Bld. Spor, Göztepe A.Ş, İstanbulspor A.Ş, Osmanlıspor Futbol Kulübü ve Tokatspor katılacak. Finallerde 8 takım 4'erli iki grupta tek maçlı lig usulüne göre mücadele edecek. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar finale yükselirken, ikinci sırayı alan takımlar üçüncülük maçı oynayacak. Final ve 3'üncülük maçları 31 Mayıs Salı günü WOW Topkapı Palace Otel Sport Center'da yapılacak.

Coca Cola Bölgesel Gelişim U17 Ligi E Grubu’nda şampiyonluğu alan Aydınspor 1923, Antalya’da düzenlenecek final maçlarına odaklandı. 3 Nisan'da biten lig maçlarından bu yana çalışmalarını aralıksız devam ettiren Aydınspor 1923 U17 takımı, finallerden başarıyla dönmek istiyor. Aydınspor 1923 U17 takımı antrenörü Soner Ancın, zorlu bir lig maratonunu başarıyla bitirmelerinin ardından, finallere kaldıklarını söyledi. Finallerde de başarıyı yakalamak istediklerini belirten Ancın, Aydın'a şampiyon olarak döneceklerini söyledi.

"ALNIMIZIN AKIYLA DÖNECEĞİZ"

Coca-Cola Bölgesel Gelişim U17 Ligi finallerinde takımına sonuna kadar güvendiğini açıklayan Antrenör Soner Ancın, "Bizim gibi diğer takımlar da liglerinde zorlu maratondan başarı elde etmiş takımlar. Oyuncularımız bu maçlarda tecrübe kazanacak. Bizim amacımız profesyonel olan A takımımıza futbolcular verebilmek. Futbolcularımızın gelişimlerini üst seviyeye taşıyarak, A takıma karakterli futbolcu yetiştirebilmek. Final maçlarından alnımızın akıyla döneceğimize inanıyorum" dedi.

"BAŞARACAĞIMIZI SÖYLEMİŞTİM"

Bu takımın başına 3 sene önce U15 kategorisinde geçtiğini söyleyen Antrenör Ancın, "Bu takıma geldiğimde, altyapısıyla ön plana çıkmış takımların başarısını gösterdiğim futbolcularıma, "Siz de onlar gibi olabilirsiniz, asla pes etmeyin. Çok çalışarak, biz de hedefe ulaşan bir takım olabiliriz" dedim. Aradan 3 sene geçti ve o sözleri söylediğim takım U17'de şampiyonluğa ulaştı. Tabii ki her şey bitmiş değil. Biz Türkiye'nin de en iyisi olabilmek için Antalya'da en iyi mücadeyi vereceğiz" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler