Takip Et

SON DAKİKA

"Yıldızspor maçı şampiyonluk yolundaki en önemli viraj"

23 Kasım 2016, Çarşamba 18:00

     


Süper Amatör Lig'de zirvenin ortaklarından Kuşadasıspor'da Antrenör Özer Erdem 1-0 kazanılan Bozyurtspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Takım olarak zaman zaman performans olarak düşüklük yaşadıklarını ifade eden Erdem, futbol anlamında her şeyi yaptıklarını ifade etti.

Lig'de çıktığı 7 maçtan galibiyetle ayrılmayı başaran Kuşadasıspor'da,Yıldızspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı. Bozyurtspor karşılaşmasından attığı tek golle üç puanı almayı başaran Kuşadasıspor'un antrenörü Özer Erdem maçın ardından açıklamalarda bulundu. Her derbiden sonra takım olarak motive olmakta güçlük çektiklerini ifade eden Erdem, "Hafta boyunca takımı bu maça hazırlamak için toplantılar düzenledik. Fakat maç sırasında zaman zaman kopmalar yaşadık. Futbol ve taktik anlamında sahada elimizden geleni yaptık. Aradığımız golü erken bulamamak, takımı biraz paniğe sürükledi. İkinci yarı kendimizi toparlayarak aradığımız golü bulduk. Tek golle de olsa üç puanı almanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

"YILDIZSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÇOK ÖNEMLİ BİR KARŞILAŞMA"

Yıldıspor'un Süper Amatör Lig'de en iyi takımlar arasında yer aldığını ifade eden Antrenör Erdem, kazanmak için maça çıkacaklarını belirtti. Kazanmaktan başka bir ihtimal düşünmediklerini vurgulayan Erdem, "Yıldızspor karşılaşmasından üç puanı almayı başardığımız takdirde, şampiyonluğu yarıladık diyebiliriz. Çalışmalarımıza başladık. Takımda cezalı veya sakat oyuncum yok. 3 puan parolasıyla sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacağız" diye konuştu. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler