Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'yi yerliler sırtlıyor

23 Kasım 2016, Çarşamba 07:30

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor'un gol yükünü, yerli futbolcular çekiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İkisi Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere oynanan 15 maçta Nazilli Belediyespor'un attığı 17 golün 8'ini Nazillili futbolcular attı. Fatih Üge 3 golle, Mert Çapar 3 golle ve Doğancan Koca da 1 golle takımına gol yollarında katkı sağladı.

Altyapıdan çıkan futbolcuların başarısı Nazilli taraftarını sevindirirken, taraftarlar geçen sezon U19'larda şampiyon olan Nazilli Belediyesporlu futbolculardan daha çok futbolcunun profesyonel yapılmasını istiyor. Son olarak U19'ların kalecisi Mustafa Duman'ı profesyonel yapan Nazilli Belediyespor, alt yapıdan daha önce kaleci Hasan Çayrak ve Serkan Güler'i profesyonel yapmıştı. Kaleci Hasan Çayrak ve Serkan Güler, profesyonel olmasına rağmen şu ana kadar forma şansı bulamazken, formayı giyebilmek için çok çalıştıklarını ifade ettiler.

GEÇEN SEZONUN 3 PUAN ÜSTÜNDE

Nazilli Belediyespor, geçen sezon ligde çıktığı 13 maçta 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 13 puanla 11'inci sırada yer aldı. Bu sezon ise ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak geçen sezonun 1 sıra üstünde, 10'uncu sırada yer alarak 17 puan topladı.

6 MAÇTIR DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Nazilli Belediyespor 10 Eylül'de deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 1-0 mağlup ettikten sonra deplasmanda oynadığı 6 maçta da galibiyet yüzü görmedi. Son 3 maçta deplasmandan 1 puanla dönen Naz-Naz, 5 maçtır da mağlubiyet yüzü görmedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler