Takip Et

SON DAKİKA

Didim Belediyespor’da Aydın Yalabık dönemi

23 Kasım 2016, Çarşamba 17:41

     


Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Didim Belediyespor’da Teknik Sorumlu görevine Aydın Yalabık getirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Belediyespor’da alınan kötü sonuçlar sonrasında Teknik Sorumlu Emin Toplu'nun istifasının ardından teknik sorumlu arayışlarını sürdüren Didim Belediyespor, geçmişte Utaş Uşakspor ve Emirdağspor takımlarında görev üstlenen Aydın Yalabık ile anlaşma sağladı. Yalabık, düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtılırken ardından mavi-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü'nü bitirdiğini ve 14 yıl profesyonel futbol hayatının olduğunu belirten Didim Belediyespor Teknik Sorumlusu Aydın Yalabık, 17 yıldır antrenörlük yaptığını söyledi. İlk olarak İkinci Lig'de mücadele eden Uşakspor'da antrenör olarak görev aldığını ifade eden Yalabık, “Uşakspor’a çok hizmetlerim var. Didim Belediyespor’u da yakından tanıyorum. Birçok kez rakip olduk. Didim ile rakip olduğunuzda bu takımı çıta olarak hep yükseklerde görmüştüm. Çünkü Didim Belediyespor, her sene ligin ilk üç sırasındaydı. Amacımız, Didim Belediyespor’a nefes aldırmak. İlk üç haftalık periyotta alabileceğimiz en yüksek puanları alıp, devre arasında da gerekli takviyeleri yapıp Didim Belediyespor’un layık olduğu yere getirmek istiyorum. Didim Belediyespor camiasına faydalı olmak, burada şampiyonluk havasını yaşamak istiyorum” diye konuştu.

Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Bedri Altıntaş ise iki haftalık araştırmalar sonucunda BAL Ligi tecrübesi olan Aydın Yalabık’ta karar kıldıklarını belirterek, Yalabık’a görevini hayırlı olmasını diledi. Didim Belediyespor Teknik Sorumlusu Aydın Yalabık, tanıtım toplantısı sonrası mavi-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıkarak, 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan Ortaca Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler