Takip Et

SON DAKİKA

Didimli Galatasaraylılardan İstanbul’a çıkartma

23 Ekim 2016, Pazar 18:29

     


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşma Trabzonspor’un 1-0 galibiyetiyle sona ererken, karşılaşmayı Aydın’ın ilçelerinden de çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar tribünden izledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşmayı, Didimli Galatasaraylılar ile Aydın ve ilçelerinden çok sayıda Galatasaray taraftarı da izledi. Didim Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin organizasyonuyla İstanbul’a gelen 100 kişilik sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarını destekledi. Taraftarlar, maç öncesi İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Galatasaray Müzesini de gezdi.

Karşılaşmanın 11’inci dakikasında Tolga'nın pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Podolski'nin vuruşunda top kalenin sağ tarafından dışarı gitti. 17’nci dakikada Onazi’nin ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla bulaşan Bero’nun pasında N’Doye meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek Trabzonspor takımını 1-0 öne geçirdi. 28. dakikada Cavanda'nın pasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Carole’un uzaktan vuruşunda kaleci Onur, topu iki hamlede kontrol etti. 37. dakikada Bruma'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Eren, rakibine çalım attıktan sonra yaptığı vuruşta kaleci Onur, topu kurtardı. Galatasaray ikinci yarıya etkili başladı. Sarı kırmızılılar özellikle Bruma’nın getirdiği toplarla rakip karşısında gollük pozisyonlar yakaladı. 55. dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında yay üstünde topla buluşan Wesley Sneijder şutunu kaleci Onur'un üstüne vurdu ve önemli bir fırsatta yararlanamadı. 68. dakikada N'Doye'un önüne atılan topta Galatasaray savunması hamle hatası yaptı ve Senegalli futbolcu önemli bir fırsat yakaladı. N'Doye, kaleci Muslera ile karşı karşıya kalacakken topu rakibine kaptırdı ve Trabzonspor yüzde yüzlük bir fırsatı kaçırmış oldu. Karşılaşmanın son dakikasında Eren Derdiyok'un röveşatası direkten dönerken, bordo-mavililer Dame N'Doye'un 17. dakikada attığı tek golle sarı kırmızılıları 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Didim Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Arı, İstanbul’da oynanan Trabzonspor karşılaşmasını Didim’in yanı sıra Aydın’ın Söke, Kuşadası, Efeler ve Çine’den kendileriyle izlemeye gelen tüm Galatasaraylılara teşekkür ederek, “Dernek olarak organizasyonlarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sezon İstanbul'da Türk Telekom Arena'da oynanan birçok karşılaşmayı taraftarlarımızla izlemiştik. Bu sezonda takımımızın yanında oluyoruz. Trabzonspor karşılaşmasını Didim’in yanı sıra Aydın’ın Söke, Kuşadası, Efeler ve Çine ilçeleri ile İzmir’in Selçuk ilçesinden olmak üzere 100 kişilik grupla izledik. Dernek olarak etkinliklerimizi önümüzdeki süreçte de sürdüreceğiz” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler