Takip Et

SON DAKİKA

Efe'de birlik beraberlik rüzgarı

23 Mart 2017, Perşembe 18:10

     


Kulüp yöneticileri ve taraftarlar arasında buzların erimesinin ardından camiada oluşan birlik beraberlik havası sonrasında futbolculara bir moral de Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'nden geldi. Kooperatif Başkanı Okan Yalçın antrenmanı yakından takip edenler arasında yerini alırken, idman sonunda takıma baklava ikramında bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Hafta sonunda oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923, Adnan Menderes Stadı'nda tam saha çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanı kulüp yöneticilerinde Metin Başaran ve Dursun Çalık, altyapı antrenörlerinden Soner Ancın da izledi. Eksik ve sakat futbolcunun bulunmadığı antrenmanda istasyon çalışmaları ve sonrasında atak sonlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Teknik Direktör Tolga Doğantez sık sık hücum antrenmanında oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu. Disiplinli tavrı ile dikkat çeken futbolcular, teknik adamın uyarılarını can kulağı ile dinledi.

GALİBİYETE MANGAL SÖZÜ

Antrenmanı izleyenler arasında olan Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, idman sonunda takıma baklava ikramında bulundu. Yalçın, daha sonra futbolcularla sohbet ederek, kendilerine geri kalan haftalarda başarılar diledi ve gelecek sezon için de şampiyonluk yılı olmasını temenni etti. Başkan Okan Yalçın, Eyüpspor maçından galip gelmeleri halinde Aydınspor 1923'lü futbolculara hafta içinde mangal sözü verdi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler