Takip Et

SON DAKİKA

Yerli Efe atmaya devam ediyor

22 Kasım 2016, Salı 19:00

     


Son haftalardaki performansı ile dikkat çeken Aydınspor 1923'ün Aydınlı futbolcusu Oğuzhan Kayar, attığı gollerle takımına hayat veriyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta sonu Etimesgut Belediyespor'u Oğuzhan'ın attığı golle 1-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Aydınlı futbolcudan istediği çıkışı yakaladı. Son haftalardaki kritik karşılaşmalarda attığı gollerle takımına puan kazandıran 21 yaşındaki futbolcu Oğuzhan Kayar, memleket formasıyla bu sezon 3'üncü golünü kaydetti.

"FORMAMIN HAKKINI VERİYORUM"

Sezon başında Galatasaray'dan kiralanan ve kendi memleketi Aydınspor 1923'ün formasıyla çıktığı karşılaşmalarda, oyundaki etkisiyle dikkat çeken 21 yaşındaki Orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar, son haftalardaki çıkışını değerlendirdi. Kayar, "Bana verilen formanın hakkını vermeye çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Sonuçta memleketimin formasını giyiyorum. Bu başka bir şey. Attığım goller ile galip gelmek güzel. İyi bir çıkış yakaladım. Bunun devamı için daha çok çalışıyorum. Ama biz bir takımız. Ağabeylerim ve arkadaşlarımız ile birlikte daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler