Takip Et

SON DAKİKA

Naz-Naz ara vermedi

22 Kasım 2016, Salı 14:48

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Bucaspor maçının ardından ara vermeden Ofspor maçının hazırlıklarına başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ligde 14. haftada Ofspor'u ağırlayacak olan Naz-Naz, hazırlıklarını Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem'in gözetiminde çalışan Siyah-Beyazlılar, düz koşunun ardından belirli süre yenileme çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde Bucaspor karşılaşmasında forma giymeyen oyuncular da dayanıklılık testi yaptılar.

Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, "Buca ile deplasmanda berabere kalmak elbette kötü değil. Ancak rakibimiz ilk devrede 10 kişi kaldı. Bizde 61'de öne geçmemize rağmen bitime çok az bir süre kala kalemizde gol gördük. Bunu daha önce Fethiye'de de yaşadık. Bu maçlarda 4 puan kaybettik. Kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirmek üzücü ancak deplasmandan alınan 1 puan da kötü değil" dedi.

"BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKALIM"

Bucaspor beraberliği ile birlikte Nazilli Belediyespor'un, 5 maçtır puan kaybetmediğini söyleyen Ertem, "Sonuçta bardağın dolu bakmak gerek. 2 haftada bir mağlubiyet yüzü gören Nazilli, 5 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Bu bizim açımızdan güzel. Bu serimizi devam ettirmek istiyoruz. Şimdi önümüzde Ofspor maçı var. Lig sonuncusu olan bir takım. Evimizde oynamak bizim için avantajlı. Bu maçı da kazanıp çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler