Takip Et

SON DAKİKA

Lider, rövanşı tek golle aldı

22 Kasım 2016, Salı 11:04

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 2. Grup lideri Kuyuluspor, zirve mücadelesi veren ikinci sıradaki Köprülüspor ile ikinci yarının ilk maçında karşılaştı. Ligin ilk devresinin ilk maçında rakibine 2-0 mağlup olan Kuyuluspor, 10 kişi tamamladığı rövanş maçını 1-0'lık skorla aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da oynanan mücadelenin henüz 12. dakikasında Kuyulusporlu Tolga’nın sert şutunda kaleci Onur Kaan’dan dönen topu Nuri tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İki takım da girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarıyı Köprülüspor 1-0 geride tamamladı. İkinci yarıda maça ağırlığını koyan taraf Köprülüspor'da sağlı sollu gelişen ataklar Kuyuluspor savunmasına zor anlar yaşattı. Kuyuluspor'u öne geçiren golü kaydeden Tolga'nın 64'de ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan yeşil-beyazlı ekip, Köprülüspor karşısında eksik olmasına rağmen cesur bir futbol sergiledi. Rakibini üçüncü bölgede zor anlar yaşatan Köprülüspor’da, dakika 68’de Bülent Aksu’nun ceza sahası dışından sert şutu direğe çaparak dışarı çıktı. Son dakikalarda gelişen Kuyuluspor atağında ceza sahası içindeki bir pozisyonda penaltı bekleyen Kuyulusporlu futbolcular, hakemden istediğini alamadı. İki takım da geliştirdiği ataklardan golü bulamayınca, maç 1-0’lık skorla Kuyuluspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonunda kendisini destekleyen taraftarına koşan Kuyulusporlu futbolcular büyük sevinç yaşadı. Köprülüspor cephesi ise lider Kuyuluspor ile aralarındaki puan farkının 5’e çıkmasının üzüntüsünü yaşayarak 13 puanda kaldı. İlk karşılaşmada 2-0 yenildiği rakibinden rövanşı alan Kuyuluspor ise bu galibiyetle puanını 18’ye çıkarttı. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler