Takip Et

SON DAKİKA

Kavaklı Lisesi farklı galip 59-38

22 Kasım 2016, Salı 18:46

     


Atatürk Spor Salonu'nda mükemmel atmosfer eşiliğinde oynanan Liseler Arası Basketbol maçında, Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, rakibi Değişim Koleji'ni 59-38 skorla mağlup etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Liseler Arası Basketbol Grup müsabakaları Efeler A Grubu 2. Hafta mücadelesinde grubun iddialı ekiplerinden Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, Değişim Koleji ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye daha istekli başlayan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi mücadelenin başından sonuna kadar üstün girdiği periyotlar sonrasında maçı 59-38'lik skorla kazanarak ikinci galibiyetine ulaştı. Galibiyette büyük pay sahibi olan Orçun Özkan attığı 20 sayı ile maçın da en skorer ismi oldu. Maçın sonunda galibiyeti kendi okul arkadaşlarıyla kutlayan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi takımı kendilerine büyük destek veren arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Maç öncesinde basketbol takımını salon önünde meşaleler eşliğinde karşılayan Değişim Koleji öğrencileri müthiş bir atmosfere sahne oldu. Salon içinde her iki takımında seyircileri, maç sonuna kadar takımlarını destekledi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler