Takip Et

SON DAKİKA

Sökeli amatörlerden Arıkan'a tam destek

22 Mayıs 2017, Pazartesi 14:17

     


Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimi, genel kurulu öncesi başkanlık için adaylığını açıklayan Federasyon Genel Sekreteri Hasip Arıkan, Aydın'daki amatör spor kulüplerine ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Arıkan, Söke'ye yaptığı ziyarette, amatör spor kulübü yöneticileri ile bir araya geldi. Söke Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen buluşmada, amatör takımların sorunlarını dinleyen başkan adayı Hasip Arıkan, genel kurul için destek istedi.

Uzun yıllar amatör futbol başta olmak üzere amatör sporlarla iç içe olması ile dikkat çeken ve son dönemlerde ASKF Genel Sekreterliği'ni üstlenen Hasip Arıkan’a Söke'deki kulüpler tam destek vererek başarı dilediler.

Amatör spor kulüp yöneticiliğin zorluklarını ve sıkıntıları çok iyi bildiğini söyleyen Arıkan,”Hiçbir maddi beklentisi olmadan, kendi özel yaşamlarından daha fazla zaman ayrılarak yapılan amatör spor kulüp yöneticiliğinde, arkadaşlarımızın fedakarlığını, sporun içinden gelen biri olarak çok iyi biliyorum. Gençlerimizi kahve köşelerinden futbol ve spor alanlarına çekebilmek için yönetici arkadaşlarımızın çabalarını çok önemsiyorum.”dedi.. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler