Takip Et

SON DAKİKA

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonluğu AB'ye küçük bir mesaj oldu

22 Mayıs 2017, Pazartesi 15:16

     


Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi, Aydınspor eski kulüp başkanı ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Mukan Perinçek, Final Four 2017'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi kutladı.

 

Perinçek yaptığı açıklamada, THY Avrupa Ligi Final Four'un şampiyonluk maçında Yunan ekibi Olympiakos'u İstanbul'da 80-64 devirerek şampiyon olan Fenerbahçe ile herkesin gurur duyduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin antrenmanını bile izlemenin zevk olduğunu söyleyen Perinçek, kendisinin her ne kadar Fenerbahçe kongre üyesi olsa da bir Aydınlı olarak, Aydınspor'un sarı lacivertlileri futbolda 6-1'lik skor ile hezimete uğrattığı o günleri de unutmadığını söyledi.

Basketbolda elde edilen başarının tesadüf olmadığını söyleyen Perinçek, şunları söyledi:

"Nerede olursa olsun; bir şirkette, bir holdingte, bir iş yerinde, bir esnaf dükkanında; mühim olan işin başıdır. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, benim iyi bir arkadaşımdır. Bu başarıyı ona bağlıyorum. Takıma bütün olanakları veriyor, başına da dünya çapında iyi bir hoca getirmiş. Şu anda Türkiye'de yaşayan, yaşamayan herkesin gurur duyduğu bir netice ile Avrupa şampiyonu olmuştur. Avrupa şampiyonu olmak önemlidir. Bizim dönemimizde dünya 3.sü olmuştuk, ben de onu yaşadım. Bu şampiyonluk çok önemlidir."

Perinçek, Fenerbahçe'nin basketbolda başarılı, futbolda başarısız ve istikrarsız olmasının en büyük sebebinin, futbol seyirciniz sabırsız olması olduğunu ifade etti.

 

 

HALK BÜTÜNLEŞTİ

Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonu olmasının Türk halkını bütünleştirdiğine de dikkat çeken Perinçek, "Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, herkes sevindi. Hepimiz, birlik beraberlik gösterdik Zaten ülkemizin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Dışa karşı Avrupa Birliği'ne bu şampiyonluk küçük bir mesaj oldu" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler