Takip Et

SON DAKİKA

Aydın GHSK grubunu üçüncü tamamladı

22 Mayıs 2017, Pazartesi 13:02

     


Yıldız kızlar voleybol grup birinciliği son maçında İzmir temsilcisi Seramiksan’a 3-1 mağlup olan Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü grubu üçüncü sırada tamamladı

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yıldız Kızlar Voleybol grup birinciliği müsabakalarında ilimizi temsil eden Aydın Gençlik Hizmetleri SK, önceki gün grubun lideri İzmir temsilcisi Seramiksan SK ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşılaştı. Maçın favorisi Seramiksan, ilk seti 25-14 kazanırken,ikinci sette güçlü rakibine karşı etkili bir oyun sergileyen Aydın Gençlik Hizmetleri SK bu seti 25-18 kazanarak skoru 1-1 yaptı. tEmsilcimiz üçüncü sete de çok iyi başladı. İlk teknik molaya 8-2 önde giren Aydın Gençlik Hizmetleri SK, ikinci setin ortalarında oyunun kontrolünü Seramiksan’a kaptırdı. Özellikle son bölümü kıran kırana mücadeleye sahne olan üçüncü setin galibi ise 25-23’le Seramiksan oldu.

SERAMİKSAN BİR ÜST TURA YÜKSELDİ

Grubun son maçında 2-1’lik avantaj elde eden Seramiksan, müsabakanın son setinde oyunun kontrolünü tamamen eline alırken ilk teknik molaya 3-8 önde girdi. İkinci teknik molaya da 6 sayı farkla önde giren Seramiksan SK, maçın son setini 18-25 kazanmayı bildi. Gruptaki son maçını 3-1 galip tamamlayan Seramiksan, grubu namağlup tamamlayarak bir üst tura yükselirken, temsilcimiz Aydın Gençlik Hizmetleri SK, grubunu üçüncü tamamladı. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler