Takip Et

SON DAKİKA

Yıldızspor tesisleşme adına ilk adımı attı

21 Kasım 2016, Pazartesi 17:20

     


Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Yıldızspor'da, yönetim düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında geçmiş 5 yılı değerlendirerek, Yıldızspor Kulübü'nün geleceğe dair planlarını ve hedeflerini anlattı. Kulüp olarak tesisleşme konusunu da gündeme alan yönetim Tesisleşme adına ilk adımı atmak için 15 Şubat'ta düzenleyecek oldukları piyango çekilişi hakkında bilgi verdi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kızılcaköy Keyif Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, eşyalı piyango çekilişinin 15 Şubat akşam saat 19:00'da Keyif Bahçesi'nde gerçekleşeceğini ve 14 Şubat'a kadar çekiliş biletlerinin bugünden itibaren satışa sunulacağını söyledi. Basın mensuplarına Yıldızspor Kulübü olarak genel bir bilgi paylaşımında bulunan Başkan Kaya Özcan, Yıldızspor Altyapısında spor okulları ve elit gruplar dahil toplamda yaklaşık 550 sporcunun olduğunu dile getirdi. Altyapı olarak merhum eski kulüp başkanı Kenan Duman'dan sonra daha çok çalıştıklarını söyleyen Özcan, "Yıldızspor Kulübü, 1985 yılından beri resmi olarak varlığını sürdürüyor. Bir 5 sene öncesi Kenan Başkanımızın vefatından sonra altyapıya daha çok yoğunluk verdik. Okullardan seçmeler yaptık, spor okulları kurduk. Elit takımlar oluşturduk. Şu anda Yıldızspor Kulübü'nün altyapısında, spor okullarında yaklaşık 300, elit gruplarımızda da yaklaşık 250 çocuğumuz spor yapmaktadır. Elit gruplarımız spor okullarından seçilen çocuklarımız. Elit grubundaki çocuklarımıza 12 yaşından itibaren lisans çıkartıyoruz. Onların spor yapmalarını sağlıyoruz" dedi.

"ÇEKİLİŞTEN GELECEK GELİRİ TESİS İÇİN KULLANACAĞIZ"

Tüm yönetim el ele vererek piyango çekilişi düzenlemeye karar verdiklerini söyleyen Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, "15 yöneticimiz ile birlikte düzenleyecek olduğumuz bu projeyi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Aydın'da uzun süredir bu şekilde projeler yapılmıyor. 15 Yönetici arkadaşlarımız ile birlikte eşya piyangosu çekilişi düzenleyelim dedik ve bu işe koyulduk. Bu yol gerçekten zorlu bir yolmuş. Yaklaşık 2 buçuk aydan beri uğraşıyoruz. İzinlerimizi Cuma akşamı aldık. Cumartesi günü biletlerimiz basıldı. Bugün de bilet satışlarımız başlayacak. Çekilişte 1 adet Fiat Punto araç, bisikletler, motorsikletler, Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı gibi bu şekilde hediyelerimiz olacak. Yıldızspor'un bir tesisi olsun istiyoruz. Bu çekilişten kazanacağımız paralarla Yıldızspor'u tesisine kavuşturmak istiyoruz. Yıldızspor'umuzun tesisi, altyapılarımız için, spor okullarımız için çok önemli. Aydın'da ciddi anlamda bir tesis sıkıntısı çekiyoruz. Kulüp olarak Yıldızspor'un daha da ileriye gidebilmesi için, mutlak suretle bir tesis ihtiyacı var. 15 yönetici arkadaşımız ile birlikte bu işe biz baş koyduk ve 10 Bin bilet bastırdık. Tanesi 20 liradan bugünden itibaren satışa çıkartıyoruz. Var gücümüz ile bu biletleri bitirmeye çalışacağız. Öncelikle yakın çevremizden başlayarak sonrasında belirlediğimiz noktalarda satışları yapacağız. 15 Şubat'ta olacak çekilişte, 14 Şubat'a kadar bilet satışları sürecek. 10 bin tane bilet bastırdık. Bunu da 20 TL'den çarptığımızda 200 Bin TL yapıyor. Yaklaşık bir 60 Bin TL giderimiz olacak. 140 Bin TL civarında bir gelir bekliyoruz. İlk etapta bu paralar tabii ki yetersiz. Şu anda bir tesis kurmak 600 Bin TL civarında. Bu paranın yetmeyeceğini biliyoruz. Bu para elimizin altında olacak. İlk önce tesis yerini alacağız. Ya da bir yer tahsis edebilirsek, hemen yapımına başlayacağız. Yani nasıl 5 yılda kulübümüzü bir yere getirdiysek, tesisleşmeyi de 2 yada 3 yıl içinde gerçekleştireceğiz. Yıldızspor'u biz çocuğumuz olarak görüyoruz" dedi.

"KİMSEDEN YARDIM İSTEMEDİK"

Kime gittiysek bunu başarmamızın zor olduğunu söylediler" diyen Başkan Özcan, "Biz 15 yönetici arkadaşımız ile birlikte başaracağımıza inandık. Kimseden yardım istemedik. Kime gittiysek bize destek olmaya pek yanaşmadı. Bugün 10 Bin biletimizin baskısı tamamlandı ve satışa sunuluyor. Beklediğimiz geliri elde edeceğimize de inanıyorum" dedi.

"YILDIZSPOR AYDIN'IN ALTINORDU'SU"

Aydın'daki profesyonel takımların altında da pivot profesyonel takım olması gerektiğini söyleyen Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, Aydın futbolunun gelişmesi için yukarıdaki takımların amatör takımlara sahip çıkması gerektiğini söyledi. Özcan, "4-5 Yıldan beri Aydın'daki tüm yetenekli çocuklar altyapımıza kazandırıldı. Bundan sonra da kazandırılmaya devam edecek. 15 tane antrenörümüz var. Tüm hocalarımız bu işi profesyonel olarak yapan insanlar. Yıldızspor için küçük bir Aydın'ın Altınordu'su diyebiliriz. Biz şuan da amatör liglerde mücadele ediyoruz. Aydın'ımızın profesyonel takımı Aydınspor 1923'ün biz amatör kulüplere sahip çıkmasını istiyoruz. Kendi faydaları için bizim gibi kulüpleri Yıldızspor, İbrahim Gülümser Genç Efespor, Köprülüspor gibi kulüplere bunu yapmalılar. Sahip çıkmalılar. Geçen sene Türkiye Şampiyonu olan bir U17 Takımı vardı. Orada çok yetenekli çocuklar var ama alıp direk A Takım'da oynatamıyorlar. Bu çocukları işte bizim gibi kulüplerde oynatacaklar. Tabii ki biz de o zaman Bölgesel Lig yada 3. Lig'de mücadele ediyor olacağız. Aydınspor 1923'ün altında bu şekilde kulüpler olmalı. Trabzon iline baktığımızda Trabzonspor bunu çok iyi yapıyor. Trabzonspor orada bir baba görevini üstlenmiş. Aydınspor 1923'ün de bu baba görevini üstlenmesi gerekiyor. Bu Aydın için çok önemli. Yoksa Aydın'da futbol mümkün değil gelişemez" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler