Takip Et

SON DAKİKA

Karpuzlu Özdemir ile kaybetmiyor

21 Kasım 2016, Pazartesi 15:35

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Teknik Direktör Cavit Bulgulu ile çıktığı 5 maçta sadece iki beraberlik elde ederek 2 puan toplayabilen Karpuzlu Belediyespor, Teknik Direktör Rıfat Özdemir ile çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden ve lige Çiğli Belediyespor’dan 6 gol yiyerek kötü bir başlangıç yapan Karpuzlu Belediyespor, ardından kendi evinde Sökespor ve deplasmanda Utaş Uşakspor ile yapmış olduğu maçlardan iki beraberlik elde ederek 2 puan topladı. Kendi evinde Ortaca Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Karpuzlu Belediyespor deplasmanda Sarayköyspor’a 5-0 yenilerek ikinci ağır yenilgisini aldı. Ligde oynadığı 5 maçta sadece 2 puan toplayabilen Teknik Direktör Cavit Bulgulu’nun ekibi, Bulgulu’nun ayrılmasıyla birlikte yerine gelen Teknik Direktör Rıfat Özdemir ile birlikte kendine geldi.

ÖZDEMİR İLE 7 PUAN TOPLADI

Karpuzlu Belediyespor, Rıfat Özdemir ile çıkmış olduğu ilk maçında Ödemişspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılırken, Aydın takımları Didim Belediyespor’u 2-1, Çine Madranspor’u 3-1’lik skorlarla yenerek puanını 9’a çıkardı. 3 hafta önce düşme potasında bulunan Karpuzlu Belediyespor, 9 puan ile ligde 8. sıraya yükseldi.

KARPUZLU, İKİNCİ YARI DAHA İYİ OLMAYI HEDEFLİYOR

Teknik Direktör Rıfat Özdemir, Karpuzlu Belediyespor da 3 haftada nelerin değiştiğini şu sözleriyle anlattı: Çok efendi ve dürüst futbolculardan oluşan Karpuzlu Belediyespor’da bir takım yanlışlar dizisi oluşmuş ve bu yanlışlar maçlarda sıkıntıya neden olmuş. Moral motivasyon kaybedilmiş. İlk işimiz bu yanlışlardan dönülmesini ve kaybedilen moral motivasyonu yeniden futbolculara kazandırılması için çaba sarf ettik. Bunda başarılı olduk. Sahada Karpuzlu için her şeyini vermeye çalışan yürekli futbolcularımız iyi bir çıkış yakaladı. Yüreğinizi ortaya koyduğunuz da yenemeyeceğiniz takım yoktur. Futbolumuzu daha da geliştirmeye ve iyi işler yapmaya devam etmek istiyoruz. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, devre arasında güçlü bir hazırlık geçirerek ikinci yarıda çok daha yükseklerde yer almayı hedefliyoruz.

AYDIN DERBİLERİNİ KAYBETMEDİ

Karpuzlu Belediyespor, çıkmış olduğu Aydın derbilerini kaybetmedi. Sökespor ile evinde 1-1 berabere kalan Karpuzlu, Didim'i deplasmanda 2-1 ve Çine'yi evinde 3-1 mağlup etmeyi başardı. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler