Takip Et

SON DAKİKA

Sökespor Aliağa’yı rahat geçti: 3-0

20 Kasım 2016, Pazar 19:15

     


Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grup maçında Sökespor evinde oynadığı Aliağa A.Ş’yi Rıza, Salıou ve Emre Bozatlı’nın attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Sökespor bu sezon ilk kez rahat ve farklı bir galibiyet alırken kaleci Ufuk, kurtarışlarıyla maçın yıldızı oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

SÖKESPOR - ALİAĞA A.Ş. 3-0

STAT: Söke Şehir

HAKEMLER: Efe Tanrıverdi **, Serdar Osman Akarsu **, Volkan Altuntaş **,

SÖKESPOR: Ufuk ****, Gökhan ***, Yalçın **, Ahmet Yapıcı **, Mehmet Ali ** ( 64 Recep *), Emre Bozatlı *** (84 Murat Efe ?), Mehmet Al ***, Ferdi ***, Rıza *** (89 Yiğit ?), Salıou ***

ALİAĞASPOR: Yiğit *, Eren **, Semih *** (81 Yunushan ?), İlhan **, Cengiz **, Güray **, Nayım **, Mert **, Sefa ***, Yoldaş **, Adnan **

GOLLER: Dk. 29 Rıza (P), 47 Salıou, 79 Emre Bozatlı

SARI KARTLAR: Ferdi, Mehmet Al, Gökhan, Mehmet Ali (Sökespor)

Maça hızlı başlayan taraf Sökespor oldu. 29'da Emre’nin düşürülmesiyle Sökespor penaltı kazandı. Penaltıyı Rıza gole çevirdi ve Sökespor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Sökespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda yine Sökespor üstün bir oyun sergiledi. 47'de Salıou takımına kazandırdığı golle skoru 2-0. Maçın skoru 79’da maçın yıldızlarından Emre Bozatlı attığı golle netleştirdi. Sökespor sezon başından beri ilk kez rahat bir maç kazanırken, ilk kez de farklı maç kazandı.

MAÇTAN NOTLAR

Maçı AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurahman Öz ile birlikte 3 bine yakın taraftar izledi. Sökespor maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler