Takip Et

SON DAKİKA

Pamukspor, deplasmanda galip

20 Kasım 2016, Pazar 20:40

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden Çobanisaspor, ilk maçta mağlup olduğu Pamukspor'a bu kez de evinde 6-5'lik skorla mağlup oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pamukören Stadı'nda oynanan maçta Pamukspor, Çobanisaspor'u 6-5'lik skorla mağlup etti. Pamukspor'a galibiyeti getiren golleri Emre (3), İsmail (2) ve Buğra atarken, Çobanisaspor'un gollerini Uğur (2), Gökhan (2) ve Melih attı. Çobanisaspor kalecisi Süleyman, rakibine sert müdahalesi sonrası kırmızı kart gördü. Yedek kalecisi olmayan Çobanisaspor'da, kaleye Hüseyin geçti. Çobanisaspor, kırmızı kart sonrası oyundan düştü ve mağlup olmaktan kurtulamadı. Pamukspor'un ligde aldığı 2 galibiyette Çobanisaspor'dan oldu.

ABİ-KARDEŞ 3 YIL SONRA YENİDEN RAKİP

En son 10 Kasım 2013'te Kuyucak Stadı'nda karşı karşıya gelen Çobanisasporlu abi Gökhan İleri ile Pamuksporlu kardeşi Aydın İleri, 3 yıl sonra Pamukören Stadı'nda karşılaştı. 3 yıl önce oynanan karşılaşmayı Pamukspor 2-0 kazanırken, bu sene de kardeş Aydın İleri'nin takımı Pamukspor, abi Gökhan İleri'nin takımı Çobanisaspor'u 6-5 mağlup etti. (ARİF YILMAZOĞLU)

ABİ-KARDEŞİN 3 YIL ÖNCEKİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler