Takip Et

SON DAKİKA

Helal olsun sana çocuk

20 Kasım 2016, Pazar 19:52

     


Coca-Cola Gelişim Ligi U19 Kategorisi 2. Bölge Grubu'nda oynanan Nazilli Belediyespor ile Bergama Belediyespor maçında fair-play adına tüm Türkiye’ye örnek olacak sahneler yaşandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

U19 Kategorisi 2. Bölge Grubu'nda ligin 12. haftasında sahasında Bergama Belediyespor’u ağırlayan Nazilli Belediyespor, rakibiyle golsüz berabere kaldı. Fakat karşılaşmanın uzatma dakikalarında maçın da önüne geçen ve tüm Türkiye’ye örnek olacak bir sahne yaşandı.

Mücadelenin 90+2’inci dakikasında ev sahibi ekipte Sedat Yılmaz rakibiyle girdiği ikili mücadelede biranda yerde kaldı. Hakem acıyla kıvranan ve bileğini tutan Yılmaz’ın tedavisinin saha kenarında devam etmesi için sedye istedi. Fakat sahada sedye bulunmaması üzerine oyuncuya yürümesi söylendi. Bileğinin üstüne basamadığını gören misafir takım oyuncusu Denizer Saraç, rakibi Yılmaz’ı kucağına alarak saha kenarına taşıdı. Saraç’ın yaptığı bu hareket saha içindeki futbolcular ve taraftar tarafından uzun süre alkışlandı. Tüm Türkiye’ye fair-play dersi veren Saraç, maç sonunda da rakibinin yanına giderek tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karşılaşmayı izlemek üzere Esat Ergüler Tesisleri’ne gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ta maç sonunda rakip takımın soyunma odasına giderek, rakibini kucağında taşıyan Saraç’ı tebrik etti. Spor ahlakının önemine dair bir konuşma yapan Başkan Alıcık, “Bugün yaşanan bu sahne tüm Türkiye’ye örnek olmalı. Bu fair-play ruhunun her oyuncuya örnek olmasını diliyorum. Tekrar kardeşimizi tebrik ediyorum” dedi. (CEM ULUCAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler