Takip Et

SON DAKİKA

Profesyonel takımlara çağrı yaptı

20 Haziran 2017, Salı 09:30

     


Köşk Belediye Doğanspor Kulübü Başkanı Yaşar Baş, Aydın’ın profesyonel kulüplerini amatör kulüplerle iletişim kurmaya ve altyapıdaki yetenekli oyunculara forma şansı tanımaya çağırdı.

Aydın Futbol 2. Amatör Küme 3. Grup'ta ikinci sırada tamamlamayı başararak 1. Amatör Küme’ye yükselen Köşk Belediye Doğanspor Kulübü Başkanı Yaşar Baş, Aydın’ı profesyonel liglerde temsil eden Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor’un altyapıya gerekli önemi vermediklerini belirterek şunları söyledi:

"Amatör kulüplerle diyaloğa girmiyorlar. Organizasyon yok. ASKF ile sportif anlamda ilişkilerini geliştirerek başarıyı yakalayabilirler. İzlesinler, yetenekli oyuncuları değerlendirsinler."

"ÖZ GÜVENİMİZ YÜKSEK"

Geçen sezona yönelik değerlendirmelerde bulunan ve gelecek sezonla ilgili hedeflerini açıklayan Başkan Baş, "Sezon başında takımı sıfırdan oluşturduklarını dile getiren Yaşar Baş, talihsiz iki maçımız oldu. Hakem hatalarına kurbanı olduk. Futbolcularımızla aramızda samimi bir ortam vardı. Ast üst ilişkisi değil. Önümüzdeki sezon hedefimiz şampiyonluk" dedi. Yaşar Baş, ASKF, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve belediyeleri amatör kulüplere daha fazla destek olmaya çağırdı. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler