Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli'de yüzme kursu başladı

20 Haziran 2017, Salı 18:42

     


Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen yaz dönemi yüzme kursları başladı. Yoğun talebin olduğu yüzme kursu 2 gurup olarak sabah ve öğleden sonraları yapılacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 6 -16 yaş aralığı çocuk ve gençler için düzenlenen yüzme kursu yoğun bir talep ile başladı. Sabah saatlerinde velileri ile yüzme kursuna başlayacak olan öğrencileri yaş guruplarına göre ayıran eğitmenler ilk olarak teorik bilgiler verdi. 20 Haziran – 20 Temmuz ile 25 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri uzman eğitmenler tarafından verilecek olan yüzme kursu Nazilli Belediyesi Şehit Akın Kurtoğlu Yüzme Havuzu'nda sabah ve öğleden sonra gurupları olarak devam edecek. Ayrıca kursa gidecek öğrencilere kolaylık sağlamak amacı ile ana arterler üzerinden servis araçları geçecek. Nazilli Belediyesi'ne ait Yüzme kursunun sonunda ise tüm kursiyerlere katılım belgeleri verilecek.

"YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK"

Katılım ve ilgiden oldukça memnun olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin tüm spor aktivitelerinden yararlanmasını istiyoruz. Bir diğer amacımız, yüzme sporunu da yaygınlaştırmaktır. Bu yıl da düzenlediğimiz kurslarla yüzme bilmeyenlere yüzme öğretilecek, bilenler ise kendilerini daha da geliştirme imkanına kavuşacak. Biz çocuklarımızın yaz aylarını daha iyi değerlendirmeleri ve eğlenebilmeleri için imkan sağlıyoruz, anne ve babalarımızdan da çocuklarımızı spora yönlendirmelerini istiyoruz” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler