Takip Et

SON DAKİKA

Kupayı Alıcık'a teslim ettiler

20 Haziran 2017, Salı 00:06

     


Aydın Basketbol U22 Kategorisi'nde oynanan final maçı ile şampiyon olan Nazilli Belediyespor’un genç basketçileri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile başarılarını paylaştı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da bu yıl ilk kez düzenlenen Basketbol U22 Kategorisi’nde il birincisi olan Nazilli Belediyespor U22 Basketbol Takımı, kupa ve madalyaları ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Final müsabakasını 59-41 kazanarak il birincisi olan Nazilli Belediyespor Basketbol takımı, Basketbol İl Temsilcisi Ömer Görür’ün elinden aldıkları kupalarını Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teslim etti.

"SALON SPORLARINDA DA BAŞARILIYIZ"

Genç takımın şampiyonluğundan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Mücahit Doğan ve Gökhan Köroğlu hocalarımızın çalıştırdığı U22 Aydın'ın bu yaş kategorisinde ki ilk şampiyonu. Her iki hocama da teşekkür ediyorum. Nazilli’de salon sporlarında çok başarılı olduğumuzu bu sezon gördük. Nazilli'de Futbol kadar birçok spor dalları da var. Ferdi sporlar olduğu gibi takım sporları da var. Bunlardan biri de Basketbol. Bu başarılar gençlerimize salon sporlarına özendiriyor. Bizlerde bu sporlara ve sporculara destek olacağız. Kendi sporcularımızı kendimiz yetiştireceğiz. Çünkü Nazilli’de bu kapasite bu alt yapı var. Ben tekrar bu başarılı gençlerimizi kutluyor, Nazillimize bu şampiyonluğu yaşattıklarından dolayı kendilerine ve hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler