Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova stadı yenileniyor

20 Haziran 2017, Salı 11:16

     


Aydın Amatör Süper Lig’in 2017-2018 sezonunda mücadelesini sürdürecek olan İncirliova Belediyespor’un maçlarını oynayacağı Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı, hazırlanan proje kapsamında yenileniyor. İncirliova Belediyesi’nce yapılan çalışmalar sonunda stadın çimi ve tribünleri daha modern hale gelecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İKİ AY SONRA KULLANILABİLECEK

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale geçtiğimiz haftalarda ekimi tamamlanan stada gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Kale’ye yardımcısı Baki Aslantaş da eşlik etti. Stadı gezen Başkan Kale, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Gürşat Kale, “Mevcut çim sahamız, uzun zamandır yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bu yüzden çimlerin deforme olduğu yönünde şikayetler aldık. Yeni yaptığımız suni sahanın faaliyete geçmesinden sonra da burayı en kısa sürede tekrar faaliyete geçirmek üzere bir planlama yaptık. Eski çimlerin altını tamamen kazıdık. Ulusal standartlarda yeni çimlenme işlemini yaptık. Yaklaşık 4 ay gibi bir süre içerinde sahamıza eski halini kazandırmış olacağız. Normal şartlarda bu seneye yetişmesini planlamıyorduk. Arkadaşlarımızın yoğun gayretleriyle bu süreyi erkene çekeceğiz. Çimlerin gelişimine bakıp 2 ay içinde kullanıma açacağız” dedi.

 

“SPOR KOMPLEKSİNE DÖNÜŞMESİNİ İSTİYORUZ”

Kale, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ben de bu heyecanla stada gelip yapılan çalışmaları yerinde görmek istedim. İncirliova’da biz bu alanın spor kompleksine dönüşmesini istiyoruz. Yan yana iki tane ulusal bazda müsabakaların yapılabileceği ölçülerdeki sahamız tamamlanmış olacak. Tesis anlamında 2017, İncirliova için güzel bir yıl oldu. İnşallah sporcularımız buralarda daha uygun koşullarda futbol tutkularını sergileyebilirler. Gençlerimiz için ne yapsak azdır. Onlar ve İncirliovalılar için çalışmaya devam edeceğiz.” (HAKAN AKIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler