Takip Et

SON DAKİKA

Denizlispor Futbol Okulu artık Aydın'da

20 Haziran 2017, Salı 12:57

     


Denizlispor Futbol Akademisi, altyapı oluşturmak için genç futbolcuları yetiştiriyor. Denizli merkez ve ilçelerinden sonra Aydın'ın ilçelerinde de futbol eğitim merkezleri oluşturmaya başlayan akademi, projesine Buharkent ile başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Denizlispor Futbol Akademisi, Denizlispor Kulübü'ne futbolcu yetiştirmek için ilçelerde eğitim merkezleri oluşturdu. Eğitimlere Aydın'ı da dahil etmek isteyen Denizlispor Altyapı Genel Sorumlusu Ahmet Yıldırım, projesine Buharkent ile başladı. "Geleceğin yıldız adaylarını bekliyoruz" sloganıyla yola çıkılan eğitim projesinde, gençler aylık 100 TL kurs ücreti ödeyerek altyapı hizmetinden yararlanacak. Buharkent'te beden eğitimi ögretmeni Bayram Karataş'ın gözetiminde verilecek futbol eğitimine 2003-2011 doğumlu tüm gençler katılabilecek. Müracaatlar, Buharkent Belediyesi'ne yapılacak ve yıl içinde sürekli olarak kabul edilecek.

 

DENİZLİSPOR ALTYAPISI AYDIN'DA DA OLUŞACAK

Denizlispor Altyapı Genel Sorumlusu Ahmet Yıldırım, eğitim almak isteyen gençler için şunları söyledi:

"Bu proje ile hem çocukların sosyalleşmesi hem de kulüp bünyesine kaliteli sporcular yetiştirmek amaçlandı. Her biri sıkı bir eğitimden geçen çocuklar, Denizlispor'a kazandırılacak. Eğitimlerimiz yazın salı ve perşembe günleri, kışın ise hafta sonları sürdürülecek. Futbola ilgi gösteren tüm çocukların bu fırsatı değerlendirmesini dilerim. Sadece Buharkent merkezinden değil, mahallelerden de katılım bekliyoruz. Önümüzdeki günler için Aydın ili projemize diğer ilçelerle devam etmeyi düşünüyoruz." (EBRU GÜLSOY)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler