Takip Et

SON DAKİKA

Başkan adayı Artan projelerini anlattı

20 Haziran 2017, Salı 11:26

     


Aydınspor 1923'ün başkan adayı Hüsamettin Artan, kulübün 3 Temmuz tarihinde yapılacak olağanüstü kongresinde göreve seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri basın toplantısıyla tanıttı.

Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bir işletmede düzenlenen toplantıya Artan'a destek olan arkadaşları katıldı. Artan'ın hazırladığı, "Armamızı düştüğü yerden kaldırıyoruz, 'Şampiyonluk projesidir' başlıklı metni, kulüp üyesi ve spor yazarı Ercan Aslan okudu.

 

BÜTÇE 7 MİLYON

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Aslan'ın projeleri kapsamında, kulübün bütçesinin 7 milyon lira olduğu, bunun 300 bin lirasının tribün bilet gelirleri ve üye aidatlarından temin edileceği, 80 reklam panosunun hazır olduğu, forma , sponsorluk, Spor Toto, Aydınspor gecesi ve benzeri faaliyetlerle, bir milyon liralık yanılma payı ile 7 milyon liralık bütçe hazırlandığı açıklandı.

Takımın ilk yılında mutlaka şampiyon olacağı ve belirtilen hedeflere ulaşılmaması halinde kendilerini başarısız bularak kulübün borçsuz devredileceği belirtilen Artan, projelerini şöyle anlattı:

"Bu şehirde 52 yıldır Aydınspor var. Şehrin köklü takımı olan Aydınspor, bu şehrin markası, bu şehrin reklam aracı ve bu şehrin vitrinidir. Aydınspor,Aydınlıların ortak malıdır. Marka değeri azalan Aydınspor, maalesef geçtiğimiz sezon 3. Lig'e düşmüştür. Takım düşmesine rağmen ne bir yönetici ortaya çıkıp açıklama yapmış ne de onurlu istifa müesesesini çalıştırarak Aydın halkından özür dilemiştir. Bu pişkinliğe kamuoyunun tepkisi artarak devam etmektedir. Aydınspor Aydınlılarındır. Bu şehrin markası ve aynasıdır."

 

NEDEN ADAYIM ?

Açıklamada Artan'ın neden aday olduğu da şu şekilde ifade edildi:

"Ben, bu şehrin yönetim kademesinin en üstünde olan sayın valimizi, milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı, STK'ları esnafımızı ve spor camiamızı Aydınspor ortak paydasında buluşturacağımıza inandığım için adayım. Bu şehirde söz sahibi olan herkes, Aydınspor yönetiminin, kendilerine bir önceki yönetimden daha yakın ve samimi olduğunu hissedecektir. Buna söz veriyoruz."

 

KURUMSAL BİR AYDINSPOR

Açıklamada, ilkleri gereğince kulübün gelir gider bilançosunu 3 ayda bir Aydınspor 1923 internet sitesinden yayınlanacağı, kulübe üye olan herkesin, her türlü bilgiyi istediği zaman öğrenebileceği, hak edenin kulüpten hakkını adilce alacağı kaydedildi.

 

ALTYAPIYA 2 MİNİBÜS

Artan, projeleri arasında kulübün üye sayısını 100 bine çıkararak katılım ve aidiyet duygusunun artırılacağı, kulübe üye seçimimin toplumun herkesiminden sağlanacağı, sürüdürülebilir bir Aydınspor'un kurumsallaşma çalışmalarına önem verileceği belirtildi.

Güçlü bir lobi ve tesisleşme konusunda kararlı olunacağı bildirilen açıklamada, profesyonel kadronun yüzde 50'sinin altyapıda yetştirilen çocuklardan oluşacağı, altyapının hizmetine 2 otobüs, profesyonel takımın hizmetine bir otobüs tahsis edileceği bildirildi.

 

ÜYE SAYISI

Artan, toplantıda yönetim kurulunu, kongreden 3 gün önce açıklayacağını, kulübün üye sayısının 450'den 250'ye düşürüldüğünü öğrendiklerini belirterek, "Benim yanımdaki arkadaşlarım, bir siyasi görüşe sahip olabilir ama bu Aydınspor 1923 için değildir. Biz bir olacağız olacağızve Aydınspor 1923'ün başarısı için koşacağız. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Arkadaşlarım bana destek olmak için bu toplantıya geldiler. Kulübün üye saysını öğreneceğiz. AYBA üyesi de olsa tek tek görüşeceğiz. Destek isteyeceğiz. Herkesle uyumlu çalışacağız. Şu ana kadar mevcut yönetimden kimseyle görüşmedim" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler