Takip Et

SON DAKİKA

İsabeyli mi ? Arslanlı mı ?

20 Mayıs 2017, Cumartesi 12:18

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta 34 puanlı ikinci sırada bulunan İsabeyli Şırlanspor, 33 puanlı üçüncü sırada bulunan Arslanlı Gençlikspor'u yarın konuk edecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İSABEYLİ CEPHESİ

İsabeyli Şırlanspor cephesi galibiyete odaklanırken, çalışmalarını da İsabeyli Stadı'nda tam gaz sürdürdü. İsabeyli Şırlanspor Yöneticisi Mehmet Öcalan, "İlk maçta 3-1'lik skorla galip geldik. Şimdi Arslanlı ile rövanş maçı oynayacağız. Evimizde olmamız avantaj ama rakibi küçümsemiyoruz. Dönüşü olmayan maçlardayız. Telafisi yok bu maçların. Kalan maçlarımızın hepsini kazanmak istiyoruz. İsabeyli Stadı'nda yaptığımız antrenmanlarla karşılaşmaya hazırız. İsabeyli Stadı'nı bayraklarla süsledik. İsabeyli taraftarlarını arkamıza alarak, onların vereceği destekle 3 puana talibiz" dedi.

ARSLANLI CEPHESİ

Arslanlı Gençlikspor Kulübü Başkanı Hakan Tekeoğlu, "İsabeyli ve Arslanlı, seri galibiyet yakalamış 2 takım. Biz İsabeyli'ye evimizde yenildik. O maçla ilgili konuşmak istemiyorum. Şimdi önümüzde bir maç daha var, yenilgiyi telafi etmek adına her şeyi yapacağız. Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde gece idmanları yaptık. Taraftarlarımız bize destek verdi. Baklava getirdiler. Dün akşam da Fesleğen Restoran'da futbolcularımıza yemek verdik. Güzel ortamı oluşturduk. Artık iş futbolcularımızda. Taraftarlarımıza inanıyorum ki gereken desteği verecekler. Arslanlı'dan, İsabeyli'ye konvoyla maça gelecekler. Orada da sadece takımlarına destek vererek, galibiyetin tetikçisi olacaklar" dedi.

Karşılaşma yarın saat 17.00'te İsabeyli Stadı'nda oynanacak ve Eren Özyemişcioğlu, Mehmet Kuru ve Şevketcan Arslan üçlüsü yönetecek. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler