Takip Et

SON DAKİKA

Astaşspor U15'de asıl hedef tecrübe kazanmak

19 Kasım 2016, Cumartesi 09:17

     


Astaşspor U15 Takımı'nda forma giyen U13 ve U14 oyuncuları kendilerinden büyük kategoride oynadıkları için kazandıkları tecrübelerle kendi kategorilerinde başarı yakalamak istiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Futbol U15 Kategorisi 3. Grup'ta mücadele eden ve averaj ile Çine Madranspor'un üzerinde lider olan Astaşspor U15 Takımı, tamamen U13 ve U14 ağırlıklı oyunculardan oluşuyor. Ligde oynadıkları 4 maçta 2 galibiyet , 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-siyahlı ekip, U15 Kategorisi'nde kazandıkları tecrübelerle kendi kategorilerindeki ligin başlamasını bekliyor.

Asıl amaçlarının U13 ve U14 Kategorisi'nde başarı yakalamak olduğunu dile getiren Astaşspor Altyapı Antrenörü Tansu Yılmaz, " Takımımızın hepsi genç. Çoğu da kendinden büyük kategoride oynuyor. U15 Kategorisi'nde çıkartıyoruz ancak çoğu U14 ve U13 oyuncuları. Asıl amacımız U13 ve U14'de başarı yakalamak. Burada da tecrübe kazanmalarını sağlamak. Burada kazandıklarını inşallah U13 yada U14'de şampiyonluk olarak bize hediye ederler" dedi.

"KARAKTERLİ FUTBOLCULAR YETİŞTİRECEĞİZ"

Lig'de iyi gittiklerini dile getiren Yılmaz, "Öncelikli amacımız futbolcularımızın karakter sahibi olması ve disiplinli olması. Aramızdan bu kriterlere uygun olmayan arkadaşlarımız ile yollarımızı ayırdık. Geriye kalan efendi kardeşlerimiz ile yola devam ettik. Burada bir aile havası yakalamaya çalışıyoruz. Kardeşlerimiz çok çalışıyor. Spor ahlakına uygun şekilde kardeşlerimiz ile hem eğleniyor, hem de başarı yakalamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler