Takip Et

SON DAKİKA

Yıldızspor sadece 3 puan için mutlu

19 Ekim 2016, Çarşamba 17:20

     


Aydın Amatör Süper Lig'de geçen hafta sonunda İncirliova Belediyespor'u evinde 3-1 mağlup eden Yıldızspor'da, camia sadece alınan 3 puana seviniyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Maçın içinde yaşanan gerginlikler ve ardından çıkan olaylar sonrasında alınan galibiyetin bir anlam taşımadığını ifade eden Yıldızspor Antrenörü Oktay Boyraz, "İncirliova karşısında özellikle ilk yarı çok kötü bir futbol sergiledik. İstediğimiz oyun anlayışı sahada yoktu. İkinci yarıda biraz daha istekli ve arzuyla, derli toplu oynayarak skora gidebildik. Yani sadece 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

Maçta yaşanan olaylar ile ilgili de konuşan Antrenör Boyraz, "Maçta bazen bu türlü gerginlikler yaşanıyor. İncirliova Belediyespor camiası bizim sevdiğimiz, saydığımız ve değerli bir kulübümüz. Tabii saha içinde bazen gergin olunabiliyor. Ama yaşanan olaylardan dolayı üzgünüz. İncirliova Belediyespor bizim kardeş kulübümüz" sözlerini kaydetti.

"HAZIRLIK MAÇI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Ligde 4. Hafta mücadelesinde rakibi Davutlar Belediyespor'un maça çıkmamasından dolayı haftayı boş geçirmeyeceklerini söyleyen Yıldızspor Antrenörü Oktay Boyraz, "Birkaç kulüple görüşmelerimiz sürüyor. Bir hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Haftayı boş geçiremeyiz. Hazırlık maçının ardından da 5. haftadaki Germencikspor maçının hazırlıklarına başlayacağız" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)







 
Son Eklenen Haberler