Takip Et

SON DAKİKA

Wushu şampiyonları, Başkan Büyükyapıcı'yı ziyaret etti

19 Ekim 2016, Çarşamba 11:30

     


İzmir’de 15-16 Ekim tarihlerinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ege İller Arası Wushu Şampiyonası’na, Karacasu’dan katılan sporcular, ilçeye 13 madalya ile döndü. Başarılı sporcular, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Wushu İl Temsilcisi olan antrenörleri Erol Genç ve Karacasuspor Kulüp Başkanı Hüsnü Ünsal ile birlikte İzmir'deki turnuvaya katılmaları için araç desteği sağlayan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçen yıl katıldıkları turnuvalarda 20 madalya kazanarak Karacasu’ya büyük gurur yaşatan sporcular, bu yıl da elde ettikleri başarılar ile adlarından söz ettirmeyi başardı. Son olarak geçen hafta sonunda İzmir’de yapılan Cumhuriyet Bayramı Ege İller Arası Wushu Turnuvası'na katılan 12 sporcu, organizasyondan 4 birincilik, 5 ikincilik, 4 üçüncülük olmak üzere toplam 13 madalya ile döndüler. Sporculardan Ezgi Kocaköse (Sanda-Dövüş ile Taolu kategorilerinde birer birincilik), Sude Nur Ekiz (Sand-dövüş), Yeşim Mutlu kendi yaş kategorilerinde birinci oldu. Yiğitcan Bardak, Büşra Fışkınlı (Sanda-Dövüş), Tuğba Mutlu, Ali Uluman, Nisa Nur Öztekin ikinci, Aleyna Dönmez, Gözde Subakan, Sude Nur Ekiz (Taolu), Büşra Fışkınlı (Taolu) üçüncülük elde etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı elde edilen derecelerin önemine dikkat çekerek, “Madalyalar gelecekteki başarıların da habercisidir. Wushu Şampiyonası'nda ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalarla dönen sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp başkanımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler