Takip Et

SON DAKİKA

"Acarlar'ı kayıpsız geçeceğiz"

19 Ekim 2016, Çarşamba 14:47

     


Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Tepecik Tuğlaspor'da forma giyen forvet oyuncusu Ogün Yonca, ligdeki şansızlıklarını Acarlar Belediyespor maçında kıracaklarını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ligden çekilen Aydınspor'dan alınan 3 puan haricinde 4 haftadır henüz galibiyet yüzü görmeyen Tepecik ekibinde, Ogün Yonca, Acarlar maçında gol atacağına inandığını ve mücadeleden 3 puan ile ayrılacaklarını söyledi. 21 yaşındaki forvet oyuncusu Ogün Yonca, "Ligdeki performansımız tabloya baktığımızda pek iyi görünmese de maçlardaki performansımızla memnun edici bir futbol sergiliyoruz. Ancak skora gidemediğimiz için kayıplar veriyoruz. İnşallah bu hafta Acarlar maçında hem ilk golümü atmak hem de takım olarak ilk maçımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

"BAŞKANIMIZ GEREKLİ DESTEĞİ VERİYOR"

Tepecik Tuğlaspor Kulüp Başkanı Ertan Kaya'nın kendilerine hiçbir şekilde desteklerini esirgemediğini söylen forvet oyuncusu Yonca, " Başkanımız bizim her zaman yanımızda. Bizden desteklerini hiç esirgemiyor. Sürekli bizi motive ediyor. Acarlar maçından galibiyet ile ayrılarak 3 puanı başkanımıza hediye etmek istiyoruz. İnşallah bu kez şanssızlığımızı kıracağız" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler