Takip Et

SON DAKİKA

6 yıl sonra sahalara geri döndü

19 Ekim 2016, Çarşamba 06:58

     


Pamukörenspor'un uzun yıllar kalesini koruyan Rasim Ergen, 6 yıl sonra sahalara geri döndü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden Pamukörenspor, eski kalecisi Rasim Ergen'e lisans çıkardı. 35 yaşındaki kaleci Rasim Ergen, 6 yıl sonra ilk çıktığı Pamukspor maçının 40. dakikasında şanssız bir şekilde sakatlık yaşayarak maçı tamamlayamadı.

6 yıl sonra sahaya dönmenin mutluluk verici olduğunu söyleyen Pamukörenspor kalecisi Rasim Ergen, "Pamukörenspor'da 2010 yılında futbol hayatımı sonlandırmıştım. Kulüpten 'gel kaleye geç' dediler. Fedakarlık yaparak geçtim. 40 dakika oynadık. Şanssız bir sakatlık yaşayarak maçı tamamlayamadım. Bu kulübün formasını yeniden terletmek benim için gurur verici oldu" dedi.

"YILLAR SONRA YEŞİL SAHAYA BASMAK FARKLI BİR DUYGU"

Kariyerinde Nazilli Belediyespor ve Aydın Polisgücü gibi takımlarda da forma şansı bulan Ergen, "Bana tekrar bu formayı terletme şansı verdikleri için Pamukörenspor camiasına teşekkür ediyorum. Eski yıllarım aklıma geldi. Tekrar yeşil sahalara ayak basmak çok farklı bir duygu. İlk maçım olduğu için ve idmansız olduğum için 90 dakika tamamlayamadım. İdman yaparak daha iyi performans göstereceğime eminim" diye konuştu. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler