Takip Et

SON DAKİKA

Sökespor'da 15 gitti 13 geldi

19 Haziran 2017, Pazartesi 12:08

     


Bölgesel Amatör Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son maçta kaçıran Sökespor, bu sezon işi daha sıkı tutuyor. Yeni sezonda hedefini yine şampiyonluk olarak belirledi. Sökespor'da 15 futbolcu gitti, 13 futbolcu geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sökespor'da geçtiğimiz sezon kadroda olup bu sezon olmayacaklar belli oldu. Kaleci Ufuk Tahtalı, Cavit Güryürek, Kaan Bartu Büyükyıldırım , Murat Efe Kura, Gökhan Bulut, Hakan Çorlak, Mehmet Ali Moğul, Fikret Enhoş, Saliou Seck, Rıza Bulut, Kaan Akgün, Ahmet Yapıcı, Yusuf Bahadır Karahan, Mehmet Al, Abdullah Çınar ve Ferdi Kösem bu sezon Sökespor forması terletmeyecek.

 

TRANSFERLER

Sökespor, Iğdır Arasspor'dan Hüseyin Çelik, Çorluspor 1947'den Serdal Öz, Karpuzlu Belediyespor'dan Osman Ersöz, Fatsa Belediyespor'dan Sefa Turan, Sarayköyspor'dan Berk Saraç, Osmaniyespor'dan Yahya Topçu Hakan Acar ve Burak Emre Kayan, Manisa Kocaçeşmespor'dan Şerif Ali Eğilmez, Kale Belediyespor'dan Aytaç Gülen, Tarsus İdman Yurduspor'dan Hasan Hüseyin Alkan, Poyracık Bilir Altayspor'dan Tuğbey Şen ve Karaman Belediyespor'dan Hakan Ekinci'yi transfer etti.

 

GÜNAL: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, "Bu sezon Sökespor'da mücadele edecek olan futbolcuları ince eleyip sık dokuduk. İyi bir kadro kurduk. Allah'ın izniyle bu sezon yaptığımız transferler ile şampiyon olarak 3. Lig'e çıkan takım olacağız. Bu sezon işi şansa bırakmayacağız. Şampiyonluk hedefimiz" dedi. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler