Takip Et

/>

SON DAKİKA

"Nazilli Sanayispor, en iyi şekilde temsil edilecek"

19 Haziran 2017, Pazartesi 20:07

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta Tekgül Yapı Buharkentspor ile ligi zirvede bitiren ve baraj maçında Tekgül Yapı Buharkentspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyon olan Nazilli Sanayispor, Amatör Süper Lig için kolları sıvadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Sanayispor Kulübü ikinci başkanı Vedat Karaca, tvDEN'i ziyaret ederek, önümüzdeki sezon hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Nazilli sanayispor'un Aydın Amatör Süper Lig'e renk katacağını vurgulayan Karaca, öncelikli olarak teknik direktörlük görevine Süleyman Kabasakal'ı getirdiklerini söyledi. Karaca, "Daha önce Nazilli Belediyespor'un akademi takımlarında, Durasallıspor ve Nazilli Fenerspor'un altyapı takımlarında görev yapan ve Nazilli Fenerspor ile sayısız başarı yakalayan Süleyman Kabasakal'ı takımın başına getirdik. Geçtiğimiz sezon bizi şampiyon yapan Ali Şemci hocamız da bizimle yola devam edecek. Ali Şemci ve Süleyman Kabasakal'ın tecrübeleriyle Amatör Süper Lig'de zirveye oynayacağız. Aynı zamanda da U19'da da hedefimiz şampiyonluk" dedi.

"MAÇLARI TAKİP ETSİNLER"

Aydın ve Nazilli'de spor severlerin maçları takip etmesini istediklerini söyleyen Karaca, "Futbolu seven vatandaşlarımız, gelsinler maçlarımızı izlesinler. Tribünleri boş görmek istemiyoruz. Sadece bizim maça da değil. Her maça gelsinler. Futbol, taraftarla güzel. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Bütün takımların centilmence mücadele edeceği bir sezon olur inşallah" dedi.

tvDEN'E TEŞEKKÜR

Ziyaretin sonunda tvDEN ve Denge Gazetesi'ne amatör futbola verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Vedat Karaca, tvDEN ailesine yayın hayatında başarılar diledi.

KABASAKAL: SANAYİSPOR'UN GÜZEL PROJELERİ VARDI

Nazilli Fenerspor'daki görevinden ayrılacağını ve Nazilli Sanayispor ile sözleşme imzalayacağını söyleyen Süleyman Kabasakal, "Daha önce 2 sezon çalıştığım ve 2 sezon üst üste şampiyonluk yaşadığım Nazilli Sanayispor'da tekrar görev almaktan çok mutluyum. Beni bu göreve layık gören değerli Nazilli Sanayispor Başkanı, yönetimi ve camiasına bana olan inanç ve güvenlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Yönetici arkadaşlar, vizyon olarak çok güzel projeler sundular. Bu yapılanma içerisinde olmak heyecan verici. Önümüzdeki sezon Amatör Süper Lig'de mücadele edecek olan Nazilli Sanayispor olarak görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Sahada bu camiaya ve Nazilli'ye yakışır şekilde mücadele eden ve savaşan bir takım görecekler" dedi.

"FENERSPOR İLE İÇ İÇE OLACAĞIM"

Kendisinin de yönetim kurulu üyesi olduğu Nazilli Fenerspor Kulübüyle de hep iç içe olacağını açıklayan Kabasakal, "Orda ki antrenmanlara da dahil olacağım. Çünkü çok yetenekli alt yaş grubu futbolcularımız var. Onlarla asla bağımı koparmadan Nazilli Sanayispor'da ki görevime devam edeceğim. Anlayışları için Nazilli Fenerspor Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler